ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Όπως εκτιμούν στην αντιτρομοκρατική Υπάρχει Διαπλοκή και Τρομοκρατία


 
Ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα άσκησαν οι εισαγγελείς σε βάρος των έξι συλληφθέντων: για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, η οποία προς το παρόν δεν προσδιορίζεται. ( Άρα οι κατηγορίες ένταξης σε τρομοκρατική οργάνωση χωρίς στοιχεία είναι απόλυτα παράνομες και καταχρηστικές χωρίς αποδείξεις. Για να θέσεις κατηγορία πρέπει να γνωρίζεις  ποιά είναι η οργάνωση, αν υφίσταται, ποιά είναι η δράση της, η τέλεση τρομοκρατικών ενεργειών κ.α. Αυτοί είναι χασάπηδες δεν ονομάζονται εισαγγελείς με την δική μου ελλειπή γνώση δικαίου. )

''Να προσθέσω ότι ο κατασκευασμένος αντιτρομοκρατικός νόμος είναι δημιουργία Διαπλοκής.''
Όπως εκτιμούν στην αντιτρομοκρατική ολόενα και γίνεται πιο ισχυρή η πεποίθηση τους περί διαπλοκής τουλάχιστον 2 μεγάλων τρομοκρατικών οργανώσεων και χωρίς αποδείξεις. Καλούνται όμως να αποδείξουν εαν οι τρομοκρατικές οργανώσεις φτάνουν στο σημείο να έχουν κοινά μέλη και ακόμα κοινές γιάφκες που κρύβουν μαζί τον οπλισμό τους αλλά και τις εκρηκτικές ύλες που χρησιμοποιούν.

Υπάρχει όμως και ένα άλλο πολύ σοβαρό δεδομένο, ότι δηλαδή παρά το ότι η αντιτρομοκρατική κατόρθωσε να εντοπίσει στις 4 γιάφκες ένα οπλοστάσιο που ''προκαλεί τρόμο'', ακόμα δεν έχουν βρεθεί τα όπλα σφραγίδες που χρησιμοποιήθηκαν στις τρομοκρατικές επιθέσεις.

Ο συνήγορός Κώστας Παπαδάκης καταγγέλλει ως "πρωτοφανή" την τακτική της αστυνομίας για τους συλληφθέντες. "Αυτά τα πράγματα δεν τα έχουμε ξαναδεί. Περισσότερο από 24 ώρες είναι κρατούμενοι χωρίς να επιβεβαιώνεται επίσημα εάν έχουμε ή όχι συλλήψεις και χωρίς δυνατότητα επικοινωνίας των έξι με τον έξω κόσμο". Ο κ. Παπαδάκης ανέφερε επίσης ότι, σύμφωνα με όσα του είπε η οικογένεια του εντολέα του, από πέρσι τον Οκτώβριο που εκδόθηκε το ένταλμα σε βάρος του, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία πήγε για πρώτη φορά χθες, στο πατρικό του για να κάνει έρευνα.

''Αυτά δεν γίνονται για πρώτη φορά  επιτέλους η σημερινή Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός να σταματήσουν τα παιχνίδια.'' 

Glyfadaweb 2010

  • Μέχρι να αποδειχθεί το οτιδήποτε δεν υπάρχει τρομοκρατική οργάνωση, υπάρχουν συλληφθέντες  του κοινού ποινικού δικαίου.
  • Σημείωσα το προκαλεί τρόμο όπως γράφτηκε στόν ηλεκτρονικό τύπο. Είναι οι συνηθισμένες ατάκες χειραγώγησης προβάτων επι σφαγή απο κάποιους που δημόσια λένε πρός χάριν εντυπώσεων οτι πρέπει να υπάρξει αλληλεγγύη κ.α, εμπράκτως όμως παίζουν συγκεκριμένο παιχνίδι.
  • Μια μέρα πριν την επέτειο της δολοφονίας του Αλ.Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκέμβρη,  αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν με κωμικοτραγικό τρόπο τους μηχανισμούς καταστολής ωστε να αποτραπεί ενδεχώμενη κοινωνική εξέγερση.
  • Τα καλοπληρωμένα ανδρείκελα των μίντια πανηγύριζαν για την επιτυχία της ελληνικής αστυνομίας ενάντια στην τρομοκρατία παράγοντας κλίμα τρομουστερίας. Μετά από 24 ώρες έγινε γνωστό ότι τα όπλα που βρέθηκαν στην Αθήνα και στον Πειραιά δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε “τρομοκρατικές επιθέσεις”.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Όπως εκτιμούν στην αντιτρομοκρατική Υπάρχει Διαπλοκή και Τρομοκρατία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">