ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πέτρος Κωστόπουλος - Η Βιογραφία συνέντευξη 1.1.2011 (Λέμε και καμία Μαλακία;)

Τι πρωτοτυπία είναι αυτή;
O Ant1 και ο Κωστόπουλος 20 χρόνια μετά ανακαλύπτουν και ακολουθούν αυτά που έκανε πρώτος στην Ελλάδα ο Μυλωνάς. (Είσαστε πολύ μπροστά, τόσο μπροστά όσο κα οι παθητικοί αποδέκτες σας?)

Πέρασαν δεκαετίες απο τότε που είχα διαπιστώσει οτι ο κλίκ fm με παρανομία λειτουργούσε στούς 88. mhz, την περίοδο που ίσχυε νόμος που παραχωρούσε μια ζώνη συχνοτήτων απο τους 87,7 μέχρι τους 88,3 mhz ώστε να λειτουργούν, και να πάρουν βεβαιώσεις λειτουργίας τοπικά μέσα στούς δήμους της Αθήνας.

Νομίζω οτι τα είχες κάνει πλακάκια με τον Λαλιώτη εκείνη τη περίοδο, και ο νόμος ποτέ δεν εφαρμόστηκε τότε παράνομα, και στη συνέχεια απο όλες τις κυβερνήσεις Αντιδημοκρατών και διεφθαρμένων καταπατητών του Συντάγματος και του νομικού πλαισίου που οι ίδιοι νομοθέτησαν.

Επειδή υπάρχει ανοικτό το συγκεκριμένο θέμα και βαρύνει απο ανώτατους δικαστικούς, πολιτικούς, και αρμόδιους τους οποίους ενημέρωσα, (για τούς πολιτικούς εχει υπάρξει παραγραφή, για τους υπόλοιπους δεν υπάρχει) πρέπει μέσα στο 2011 να σου πάρω μια συνέντευξη, στην οποία θα κληθείς να απαντήσεις πώς ξεκίνησες τότε που ήρθες απο τον Βόλο, πόσα φράγκα είχες που επένδυσες στήν ραδιοφωνία, ωστε εσυ και κάποιοι άλλοι απο τότε, απο εκείνη την περίοδο να έχετε άκρες, και στήριξη, ενω οι ίδιοι παράνομα, δεν έκαναν τίποτα για τους πρωτεργάτες των FM;

Oύτε μια βεβαίωση λειτουργίας, που πολλοί με δεκάδες τρόπους αρχικά πήραν, προεδρικές, νομαρχιακές, πολιτικές, διαπλεκόμενες, της μίζας, του ομίλου, του χρηματοδότη, του κομματόσκυλου, κ.α.

Του πρωτεργάτη του χώρου, στη χώρα;

Ο κάθε άνθρωπος βαράει το μπουζούκι του, μόνο σε ενα ταυτιζόμαστε όλοι και όλες, στο θάψιμο, ανεξάρτητα της οικονομικής  επιφάνειας.

Έχεις δυνατότητα για αλήθειες, για σκληρές ερωτήσεις;  Γιατί ο κάθε μαλάκας του σήμερα εύκολα κάνει σχόλια, δεν γνωρίζει τι εχει συμβεί απο ποιούς, και με ποιές σκοπιμότητες.

Καλή Χρονιά

''Σύντομα θα ξεκινήσει ο βιογραφικός κύκλος άρθρων πολλών, απο όλους τους χώρους, και ειδικότερα θα ασχοληθώ με πλαισιωτές.''

Υ.Γ: Πράγματι η χρονιά δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη για τον Κωστόπουλο, το θέμα είναι οτι δεν δίνει συνέντευξη όπως κaι άλλοι ώστε να υπάρξουν Αλήθειες. (Ότι γουστάρει ο κάθε ένας δημόσια ως άποψη σε μια απόλυτα ελλειματική Δημοκρατία.) Λέμε και καμία Μαλακία; (Οι γνωρίζοντες που επιβάλλουν την αποψή τους δημόσια, και οι γνωρίζοντες ως πλαισιωτές στο σύνολο των Μ.Μ.Ε (ΕΠΙΛΕΓΜΈΝΟΙ ΒΆΣΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΉΤΩΝ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΟΧΙ ΒΑΣΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ)

Δημοσίευση 1.1.2011 Αναδημοσίευση 15.11.2011

Γλυφάδα web


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πέτρος Κωστόπουλος - Η Βιογραφία συνέντευξη 1.1.2011 (Λέμε και καμία Μαλακία;) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">