ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ενίσχυση Της Πυροπροστασίας 20/4/2011



Διανύουμε μια περίοδο που δεν έχουν μείνει πολλά ακόμα για κάψιμο έτσι ο Δήμος Γλυφάδας αποφάσισε να προσλάβει 28 άτομα με δίμηνη σύμβαση με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες πυροπροστασίας της πόλης.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος, η πυροσβεστική υπηρεσία έχει χρεώσει στη Γλυφάδα τη φύλαξη της περιοχής από την Ηλιούπολη μέχρι τα σύνορα της Βούλας, και έτσι κρίθηκε απαραίτητο να ενισχυθεί η υπηρεσία πολιτικής προστασίας του Δήμου.

Το θέμα υπερψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο και θα αρχίσει άμεσα η προβλεπόμενη διαδικασία.
  • Πραγματικά εχω ξεχάσει πόσες εκατοντάδες φορές στο παρελθόν και σε περιόδους που δεν είχαμε το παρών σκηνικό του καμένου Υμηττού είχα μεταδόσει την αναγκαιότητα δημιουργίας ομάδας πυροπροστασίας. (Πραγματικά δεν θυμάμαι τίποτα. όπως και το σύνολο των κατοίκων.)
  • Υπάρχει η ''δημοσιογραφία'' επιπέδου, και του περιθωριακού πρωτεργάτη unterground διότι έτσι επέλεξαν και ετσι επιθυμούν τη συνέχιση (Πραγματικά δεν διακρύνω την διαφορά έναντι των προκατόχων τους.)
  • Η Δημοσιογραφία επιπέδου να μας κάνει ενημέρωση τι άλλο δρομολογείται για τον Δημότη και την Πόλη γιατί ο γράφων δεν υπήρξε Δημότης ούτε γνωρίζει τον όρο Πόλη, και ειδικά θέλουμε ενημέρωση για τον τομέα Πολιτισμού του Δήμου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ενίσχυση Της Πυροπροστασίας 20/4/2011 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">