ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

O ΠΑΟΚ Γλυφάδας στη Football League 2. O

O ΠΑΟΚ Γλυφάδας επικράτησε 1-0 του Φωστήρα και κέρδισε  την άνοδό του στη Football League 2. O,

Στα σαλόνια της Football league2 θα είναι από την νέα σεζόν η ομάδα της Γλυφάδας μετά από την μάχη που έδωσε φέτος με μεγάλο αντίπαλο τον Ελπιδοφόρο που στο τέλος δεν άντεξε για μια ακόμα χρονιά .

Ο Μηνάς ήταν ο χρυσός σκόρερ σήμερα 10/4 καθώς με γκολ από τα αποδυτήρια ,μόλις στο 5’ έκανε το 1-0 μετά από υπέροχη κάθετη πάσα του Γεωργίου, και αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα καθώς οι γηπεδούχοι από εκείνο το λεπτό έκαναν όνειρα και δεν μπόρεσαν να πετύχουν αλλά τέρματα .

Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με έναν παίκτη λιγότερο από το 70΄, όταν ο Χύσος βγήκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

 8ος ΟΜΙΛΟΣ


ΠΑΟΚ Γλυφάδας-Φωστήρας 1-0
 
ΠΑΟΚ ΓΛYΦΑΔΑΣ: Χώνος, Κούρκουλας, Κόγκαλης, Μπούρος, Αλεξόπουλος, Δοροβίνης (70΄Καλογερής), Γούλας, Γεωργίου, Μηνάς (60΄Κούτρος), Μποτσιβάλης (70΄Σαγανάς), Μαννιάς.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπόκος (39΄λ.τ. Ορφανίδης), Σταματέλος, Τσουμάνης, Μπούκουρης, Βασιλείου, Χαλκίδης (54΄Γκιάτης) , Χύσο, Τζαναβάρας, Πετρίκης, Πεφάνης (63΄Σιάθος), Τσοπανάκος
  • Τα συγχαρητήρια του Δημάρχου είναι δεδομένα, καιρός να υπάρξει και ενα γήπεδο της προκοπής στη Γλυφάδα, και να αποτινάξουν τις αυταρχικές νοοτροπίες και τα ''στημένα'' παιχνίδια όπως και τον κομπλεξισμό που σίγουρα δεν θα οδηγήσουν σε καλό.
  • Προσωπικά ως φιλόσοφος δεν ασχολούμε καθόλου με το ποδόσφαιρο είμαι σε άλλο επίπεδο, και προφανώς κάποιοι θεωρούν οτι θα την βγάλουν με κουκουναριές σε επίπεδο Δήμου Γλυφάδας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: O ΠΑΟΚ Γλυφάδας στη Football League 2. O Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">