ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Lady Gaga: Eτοιμάζει πολυτελέστατη βίλα στο νησί Martha’s Vineyard!


Lady Gaga: Eτοιμάζει πολυτελέστατη βίλα στο νησί Martha’s Vineyard,  προσωπικά της εύχομε ολόψυχα και εις ανώτερα, και μελλοντικά να αγοράσει και δικό της Νησί.

Αν δεν έχει η Lady Gaga βίλα δισεκατομμυρίων στο πιο hotspot του πλανήτη, ποιος θα έχει; Η εκκεντρική τραγουδίστρια, που δεν ξέρει που να πρωτοεπενδύσει τα χρήματά της, ετοιμάζει πολυτελέστατη βίλα στο πιο famousμέρος, το νησί Martha’s Vineyard!

Για να καταλάβετε πόσο «in» είναι το μέρος, αρκεί να σας πούμε ότι το επιλέγει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ενώ ήταν αγαπημένος προορισμός και της οικογένειας Κένεντι.

Η Lady Gaga έψαχνε από καιρό να επενδύσει «κάπου» τα 68 εκατομμύρια δολάρια, που απέκτησε σε μόλις τρία χρόνια.

Άτομο που διαμένει στην περιοχή δεν έκρυψε την έκπληξη για το γεγονός. «Η πρόσβαση στο μέρος είναι δύσκολη, αφού υπάρχει μόνο ένα ferryboat που πηγαίνει στην περιοχή, το οποίο χωράει μόνο τρία αμάξια. Έχει και πολλά κουνούπια στο νησί», εξηγεί και προσθέτει «παρόλα αυτά η Lady Gaga δεν κάνει πίσω. Σκέφτεται να αγοράσει και ένα ferry για να μετακινείται»!

  • Τέλος διαχρονικα θα παραμένει ενα τεράστιο ερωτηματικό. Για ποιούς λόγους όσοι και όσες απέκτησαν Φήμη, Διασημότητα, Χρήματα, κ.α. και αυτό το οφείλουν στους ανθρώπους, θέλουν να φεύγουν όσο πιο μακρία μπορούν απο τους περισσότερους/ες.
  • Γεια σου σούργιελο GΑGΑ.
GlyfadA web
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Lady Gaga: Eτοιμάζει πολυτελέστατη βίλα στο νησί Martha’s Vineyard! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">