ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Pitbull: Στη κορυφή του TOP 100


Η περίοδος κυριαρχίας του “Rolling In The Deep” στο Billboard Hot 100 έφτασε στο τέλος του.Το single της Adele πέφτει στο Νο2 ενώ το “Give Me Everything” του Pitbull ανεβαίνει στην κορφή.Στη τρίτη θέση θα βρούμε το “Party Rock Anthem” των LMFAO που ακολουθείτε από το “Last Friday Night (T.G.I.F.)” της Katy Perry.Το “Super Bass” της Nicki Minaj ανεβαίνει στο Νο6, ενώ το “The Edge Of Glory” παραμένει σταθερό στο Νο6.Στο Νο7 βρίσκουμε ξανά την Katy Perry με το “E.T.” μπροστά από το “Moves Like Jagger” των Maroon 5 feat.Christina Aguilera που κάνει ντεμπούτο στο Νο8.Σταθερό στο Νο9 το“The Lazy Song” του Bruno Mars, ενώ το Top10 κλείνει το “How To Love” του Lil Wayne.

Πιο χαμηλά στο Νο12 πέφτει το “The Show Goes On” του Lupe Fiasco,ενώ το “On The Floor” Νο16 χανει τεσσερις θεσεις.Πιο χαμηλά βρίσκουμε το “Don’t Wanna Go Home“ του Jason Derulo Νο17 ,στο Νο18 τους OneRepublic με το “Good Life” και τη Britney Spears στυο νο19 με το “Till The World Ends”.

Μια θέση κερδιζει το “Motivation” Νο23 της Kelly Rowland.Μεγαλη αναοδο από το Νο89 στο Νο 29 για το “I Wanna Go” της Britney Spears,ενώ μια θέση πιο χαμηλά θα βρούμε τον Chris Brown με το “She Ain’t You”.

Το “Dirty Dancer” του Enrique Iglesias θα ξανανεβει στο Νο32,το “Lighters” των Bad Meets Evil και Bruno Mars πέφτει στο Νο37 και το “Where Them Girls At” των David Guetta Feat. Flo Rida & Nicki Minaj φτανει στο Νο38.

Το “S&M” της Rihanna πέφτει στο Νο41,ενώ το “California King Bed” παραμένει σταθερό στο Νο53.Η Beyonce γνωριζει ανοδο από το Νο71 στο Νο58 με το “Best Thing I Never Had” και μια θέση πιο χαμηλά βρίσκουμε το “Man Down” της Riri.

Πιο χαμηλά η Nicole Scherzinger φτανει στο Νο 62 με το “Right There” , ενώ το “Shake Senora” του Pitbull , T-Pain & Sean Paul κάνει το ντεμπούτο του από το Νο69.Η Selena Gomez κάνει την είσοδο της με το “Love You Like A Love Song” στο Νο 72.Πτώση για το “John” του Lil Wayne στο Νο81, ενώ πτωτικά συνεχίζει και το “Run The World (Girls)” στο Νο84, ενώ στο Νο88 ανεβαίνει το “I’m Into You”

Shakira - Rabiosa (English Version) ft. Pitbull.



Music video by Shakira performing Rabiosa (Featuring Pitbull). (C) 2011 Sony Music Entertainment (Holland) B.V.
  • Όλα αυτά είναι τόσο σημαντικά που εχω προσωπικά σοβαρό πρόβλημα ποιό απο όλα είναι το σημαντικότερο? (Ειδικά σήμερα.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Pitbull: Στη κορυφή του TOP 100 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">