ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αριστερή ενότητα για την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής





















 Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι είναι ανάγκη ολόκληρη η αριστερά να υπερβεί τον κατακερματισμό της και να εκφραστεί στις ερχόμενες εκλογές σε κοινό σχήμα με δυνάμεις από τον οικολογικό χώρο και δυνάμεις που απεγκλωβίζονται από το ΠΑΣΟΚ.

"Όταν η εξουσία τα βάζει με το μέλλον, είναι καταδικασμένη να γίνει οριστικά παρελθόν" τόνισε στην ομιλία του στην πρώτη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας.

Αλ. Τσίπρας: Να φύγει τώρα η κυβέρνηση

“Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει το γρηγορότερο, γιατί, αν δεν φύγει, θα λεηλατήσει τη κοινωνία. Και μαζί της να καταρρεύσουν και τα σενάρια συγκυβέρνησης των κομμάτων που είναι διατεθειμένα να εφαρμόσουν το Μνημόνιο" τόνισε ο Αλ. Τσίπρας, ενώ πρόσθεσε πως “οι πρόσφατες εξελίξεις κατέδειξαν το ολοκληρωτικό αδιέξοδο στο οποίο έχει οδηγηθεί η πολιτική των Μνημονίων”.

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ακόμη την επιστροφή των πολιτών στις πλατείες και όσον αφορά την αριστερά σημείωσε πως “έχουμε χρέος να δώσουμε προοπτική, να δώσουμε ελπίδα, όραμα, σχέδιο. Να υπερβούμε τον κατακερματισμό".

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον χώρο της Παιδείας είπε ότι πρόκειται για “νεοφιλελεύθερη αναδιάρθρωση που θα τη ζήλευαν και οι φανατικοί ταλιμπάν του νεοφιλελευθερισμού” και προέβλεψε ότι οι αγώνες του φοιτητικού κινήματος και των πανεπιστημιακών θα αποτρέψουν τα καταστροφικά σχέδια της κυβέρνησης και κατέληξε σημειώνοντας τους μεγάλους αγώνες που έχουμε μπροστά μας, αρχής γενομένης από τη ΔΕΘ.

avgi.gr
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αριστερή ενότητα για την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">