ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σκάνδαλο με τηλεφωνήματα σε «ροζ» γραμμές από ίδρυμα!

Μια χαρά περνούσαν κάποιοι διοικητικοί υπάλληλοι σε κοινωνικό ίδρυμα της Λέσβου, «φουσκώνοντας» τους λογαριασμούς του ΟΤΕ με αδιάκοπα τηλεφωνήματα σε «ροζ» γραμμές!

 Δεν σκέφτηκαν, όμως, ότι οι λογαριασμοί θα έφταναν στον διοικητή του ιδρύματος, που κόντεψε να πάθε εγκεφαλικό όταν είδε το συνολικό ποσό!

Το σύνολο του λογαριασμού, που ως τότε ήταν μερικές δεκάδες ευρώ, έφτανε τα 4.000! Έτσι, ο διοικητής κάλεσε το προσωπικό και ζήτησε να συνδράμουν όλοι για την πληρωμή του ποσού. Οι εργαζόμενοι αντέδρασαν, αφού ήταν προφανές ότι πρόσβαση στα τηλέφωνα είχαν μόνο διοικητικοί υπάλληλοι. Ο διοικητής το δέχθηκε, αλλά απείλησε να διατάξει ΕΔΕ για να βρεθούν οι «θερμόαιμοι» υπάλληλοι.

Ένας από τους υπαλλήλους παραδέχθηκε ότι αυτός καλούσε τηλεφωνικές συνδέσεις με «ροζ» γραμμές, αλλά υπέδειξε μια συγκεκριμένη συσκευή από την οποία είχαν γίνει τηλεφωνήματα αξίας περίπου 800 ευρώ και αρνήθηκε κατηγορηματικά να χρεωθεί τα υπόλοιπα! Ωστόσο, κανείς άλλος δεν είχε το θάρρος να ομολογήσει κι έτσι ο διοικητής έδωσε μια χρονική προθεσμία, στο τέλος της οποίας θα προχωρήσει σε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να βρει και τους υπόλοιπους δράστες.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σκάνδαλο με τηλεφωνήματα σε «ροζ» γραμμές από ίδρυμα! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">