ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημοψήφισμα: Oι κοινά αμοιβόμενοι πολιτευτές είναι αποποιούμενοι προσωπικών ευθυνών

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος.

Το Δημοψήφισμα οπως παρέχεται απο την Κυβέρνηση είναι μια μορφή εμπαιγμού και εξαπάτησης, αποποίησης ευθυνών αυτών που είχαν τις βασικές αρμοδιότητες καθώς και μετάθεση ευθυνών στο σώμα των Πολιτών.

Γίνεται μια προσπάθεια μετάθεσης της ευθύνης στους Πολίτες ενω τους χειρισμούς κσι την ουσιαστική ευθύνη την είχαν οι εκλεγμένοι.

Στην αρχαιότητα ήταν η Έριδα,κατά την Επανάσταση βαφτίστηκε Διχόνοια που βαστάει ένα σκήπτρο και είναι δολερη, μετά το 1900 πήρε τη μορφή που έχει και σήμερα και μετονομάστηκε σε Εθνικό Διχασμό.

Μεθοδευμένη η ενέργεια διχασμού των πολιτών οι οποίοι καλούνται να φορτωθούν πλήν την αποπληρωμή του χρέους και την συνολική ευθύνη της μετεξέλιξης και με δόλο απο πλευράς Κυβερνήσεως, ώστε η όποια απόφαση των πολιτών να βαρύνει τους ιδίους θεωρώντας οτι μετείχαν σε μια Δημοκρατική διαδικασία και οι ίδιοι διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα.

Η όποια απόφαση των πολιτών θα βαρύνει τους ιδίους ενω στους βασικούς χειρισμούς θα βρίσκονται άλλοι και θα διχάζουν προς όφελος τους.

Είναι μια βασική αιτία που όποτε την εκμεταλλεύτηκαν εξωγενείς παράγοντες δημιούργησαν ανεπανόρθωτα προβλήματα στον Ελληνικό λαό προς όφελος τους.

Ο καθρέφτης της ενημέρωσης και του σχολιασμού στα Μέσα Ενημέρωσης είναι τόσο στρεβλός όσο και το ίδιο πολιτικό σύστημα και οι τακτικές του.
 
Μπορώ να το αναπτύξω σε αναβαθμισμένο επίπεδο θέτοντας δημόσια καθαρά προσωπική άποψη, δεν θα το κάνω διότι ακόμα και σήμερα που οι περισσότεροι γνωρίζουν εμμένουν στο να έχουν μια εντελώς λαθεμένη διχαστική νοοτροπία.

(Oτι μας βολεύει και μας εξυπηρετεί, όπως μας βολεύει και μας εξυπηρετεί, και δεν θέλουμε να γνωρίζουμε τίποτα περισσότερο.)

''Σε καμία περίπτωση δεν μετέχω μιας διαδικασίας η οποία θα μου επιφορτώσει την ευθύνη  ως συνδιαμορφωτής του τελικού αποτελέσματος δήθεν υπέρ εμού και των υπολοίπων πολιτών''

Θα θυμίζω οτι συγκεκριμένα πολιτικά κέντρα και οι υποστηρικτές τους δημιούργησαν πρός όφελος τους την παρούσα κατάσταση των ερτζιανών και της ιδιωτικής ραδιοτηλεόρασης εκτοπίζοντας αυτούς που πρωτοστάτησαν και έθεσαν τον θεμέλιο λίθο μετά την δικτατορία για απεμπλοκή απο μονοπωλιακές τακτικές.

Πότε λειτούργησε το Κράτος υπέρ του Πολίτη άρα υπέρ εμού με διαδικασίες σεβασμού του Συντάγματος;

Εστω για μια φορά.

(Oτι τους βολευε και τους εξυπηρετούσε, όπως τους βολευε και τους εξυπηρετούσε, και δεν θέλουν να γνωρίζουν τίποτα περισσότερο.)

(Υπάρχει η Απόδειξη, απο τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και σχεδόν απο το σύνολο των πολιτικών.)

Γλυφάδα FM 1977 - 2004, Μόνο Κατασχέσεις και χωρίς μια δραχμή η ενα ευρώ ως προσωπικό κέρδος η όφελος.

Μόνο Κατασχέσεις

Υπέρ του Πολίτη η των Πολιτών;

ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΛΛΩΝ. 

Υ.Γ: Δεν θυμάμε πότε εγινε Δημοψήφισμα ώστε να ερωτηθούν οι πολίτες οταν εφάρμοζαν τις πολιτικές οικονομικής και νομισματικής σύγκλισης και υπόσχονταν  λαγούς με πετραχήλια παρέχωντας ρουσφετοδιορισμούς και δημόσια αγαθά απλόχερα εξαγοράζοντας συνειδήσεις και με χειραγώγηση του λαού δια μέσω αυτών.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημοψήφισμα: Oι κοινά αμοιβόμενοι πολιτευτές είναι αποποιούμενοι προσωπικών ευθυνών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">