ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νομιμοποίηση όλων των καταπατημένων (Συγχαρητήρια)

Νόμιμα όλα τα καταπατημένα


Νομοθετική ρύθμιση για την τακτοποίηση χιλιάδων καταπατημένων εκτάσεων του Δημοσίου προωθεί η κυβέρνηση. Με την απόδοση των τίτλων ιδιοκτησίας υπολογίζεται ότι στα κρατικά ταμεία θα εισρεύσει 1,5 δισ. ευρώ. Η εξαγορά των εδαφικών εκτάσεων θα γίνεται με βάση τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων χωρίς να αποκλείονται και εκπτώσεις.

Το υπουργείο Οικονομικών προωθεί σχέδιο «τακτοποίησης» χιλιάδων καταπατημένων εκτάσεων του Δημοσίου, μετά τις ρυθμίσεις για τους ημιυπαίθριους και τα αυθαίρετα, που εκτιμάται ότι θα φέρουν στα δημόσια ταμεία έσοδα ύψους 1,5 δισ. ευρώ.


Στο υπουργείο εξετάζουν ένα πλαίσιο που θα διέπει τους όρους απόκτησης νόμιμων τίτλων για τις εκτάσεις αυτές, το οποίο θα μπορούσε να αποφέρει έσοδα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

*Συγχαρητήρια λουμπίνες για την λογική που υπάρχει σε πολιτικό επίπεδο διεφθαρμένων.
*Εαν εξαιρέσεις τις περιπτώσεις πολιτών που λόγω αναγκαιότητας υλοποίησαν σε καθεστώς καταπάτησης, η νομιμοποίηση αφορά λαμόγια διορισμένους του δημοσίου που με μαύρα κλεμένα χρήματα απο την θέση που κατέχουν καταπάτησαν και δόμησαν.
* Η Υποκρισία που διέπει τους συγκεκριμένους δεν εχει Τέλος και αποτελεί μοναδικό φαινόμενο παγκόσμια.

Γλυφάδα FM 90,6 mhz 1977 - 2004 Mόνο Κατασχέσεις απο τους Ενημερωμένους Υπηρέτες της Διαπλοκής που οδήγησαν την Χώρα μας στο παρόν. (Και με ολοκληρωμένη σύνομη διαδικασία Αιτήσεων.)

Η λογική τους ήταν και είναι αξεπέραστη (κορυφαία). Ως κάπηλοι του πολιτεύματος φρόντισαν απόλυτα αναξιοκρατικά να βολέψουν ημετέρους ωστε να εξυπηρετούνται οι προσωπικές και κομματικές τους σκοπιμότητες, και στην συνέχεια οι διεφθαρμένοι Υπηρέτες της Διαπλοκής όπως και οι  διορισμένοι ημέτεροι τους (οι οποίοι  τα άρπαζαν απο διαπλεκόμενους ωστε να τους καλύπτουν κατηγορούσαν άλλους) , δεν παρείχαν αυτά που έπρεπε σε Έλληνες πολίτες, και με τα μαύρα που τσίμπησαν απο τους διαπλεκομένους καταπάτησαν εκ του ασφαλούς, και τώρα πρέπει να τους νομιμοποιήσουν και τις παρανομίες.

(ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ)

Νομιμοποιήσεις στα εξοχικά των λαμογίων του Δημοσίου.... όταν δεν εχουν κάνει το ελάχιστο ώστε να υπάρξει νομιμοποίηση μετά απο δεκαετίες και μετά απο εκατοντάδες Αιτήσεις του Πρωτεργάτη ενός Χώρου μιας Χώρας Μπορδέλο.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΝΑΝΔΡΟΙ.

Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ: Σκέψου με σύνεση την υπευθυνότητα που τους διέπει και ποιούς πληρώνουμε σε αυτή την Χώρα. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νομιμοποίηση όλων των καταπατημένων (Συγχαρητήρια) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">