ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι Απάτες του Κοντομηνά

Οι πραγματικοί απατεώνες και τα αρχιλαμόγια που καταλήστευσαν (και συνεχίζουν να καταληστεύουν) το δημόσιο, κυκλοφορούν ελεύθεροι κι ανενόχλητοι. Μάλιστα, φροντίζουν να καλύπτουν επαρκώς τις βρωμιές τους, αφού ούτε τα δημοσιογραφικά φερέφωνα ασχολούνται μαζί τους, ούτε φυσικά οι πολιτικοί. (Τους λόγους τους γνωρίζεις)

Ένας τέτοιος "έντιμος" άνθρωπος είναι ο Δημήτρης Κοντομηνάς, πρώην και κατά πάσα πιθανότητα ξανά ιδιοκτήτης του  Άλφα, που πρωτοστατεί στο "σκάνδαλο" Βατοπαιδίου, υβρίζοντας ελεεινά.

Είναι γνωστό πως το συγκεκριμένο θέμα ξεκίνησε ως εκβιασμός στον Ρουσόπουλο, προκειμένου να γλιτώσει τη φυλακή ο ισχυρός άνδρας της Ιντεραμέρικαν. Τι άλλο συνέβη όμως από τότε και πώς αντέδρασε η "δικαιοσύνη" στις κομπίνες Κοντομηνά; Το παρακάτω άρθρο δίνει μια καλή εικόνα:

Ελεύθερος με εγγύηση €300.000 ο Δημήτρης Κοντομηνάς και απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα.

Με μια πικρή γεύση θλίψης η Ασφαλιστική Αγορά μαθαίνει οτι και ο Δημήτρης Κοντομηνάς βρίσκεται υπόλογος στον Α’ Ανακριτή που εξετάζει την υπόθεση της Νοτίου Αφρικής, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο με εγγύηση €300.000 και απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα.

Η εξέλιξη της ιστορία του Δημήτρη Κοντομηνά έχει ως εξής: Στις 5 Δεκεμβρίου 2009, απαλλάχτηκε με βούλευμα από τις κατηγορίες που εκκρεμούσαν σε βάρος του, για παράνομη άντληση Κεφαλαίων από Ελληνογερμανούς, για Επενδυτικούς λόγους και για τις καταγγελίες που υπήρχαν σε βάρος του για Ελλείμματα Αποθεμάτων στην Interamerican. O εισαγγελέας Αθανασίου είχε εισηγηθεί πριν από 4 περίπου χρόνια την απαλλαγή του Δημήτρη Κοντομηνά λόγω μη επαρκών στοιχείων, ωστόσο ο εισαγγελέας εφετών δεν δέχτηκε την εισήγησή του και ανέθεσε στην Εισαγγελέα Εφετών Ξ. Δημητρίου να επανεξετάσει την υπόθεση και να βγάλει το πόρισμά της.

Το πόρισμα της Εισαγγελέως Ξ. Δημητρίου ήταν αρνητικό για την απαλλαγή του ΔΚ και ζήτησε την επανεξέταση της υπόθεσης από τον Α’ Ανακριτή. Αυτά συνέβησαν το Φθινώπορο του 2007, δυόμισι χρόνια πριν. Γιατί καθυστέρησε η υπόθεση δυόμισι χρόνια, είναι ένα καλό ερώτημα που δεν απαντήθηκε από κανέναν.

Οι αναγνώστες, ωστόσο, μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Οι κατηγορίες για τις οποίες του επεβλήθη Εγγύηση €300.000 και απαγόρευση της εξόδου του από τη χώρα αφορούν τις καταχρήσεις των Κεφαλαίων των ομογενών από τη Νότια Αφρική. Κατηγορούμεοι είναι τέσσερις: Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, Γιώργος Ψαρράς, Γ. Πετς και Χαράλαμπος Βατικιώτης.Τα προβλήματα του Δ. Κοντομηνά, εξάλλου δεν περιορίζονται σε αυτές τις κατηγορίες. Εκκρεμούν σε βάρος του καταγγελίες απο την Εφορία για τις αυξήσεις κεφαλαίων “υπερ το άρτιον” που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό Άλφα, τόσο για τα δικά του ποσοστά, όσο και για τα ποσοστά των υπολοίπων μετόχων, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Γιώργος Ψαρράς.

Αυτές οι αυξήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν από ένα μέτοχο για λογαριασμό άλλων μετόχων, όμως η Εφορία τις λογίζει ως “Δωρεές” που φορολογούνται με 40%! Αυτές οι υποχρεώσεις δεν δηλώθηκαν στην Εφορία και οι απώλειες των δημοσίων εσόδων από αυτές της πράξεις ανέρχονται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, πέρα των προσαυξήσεων των προστίμων. Εκκρεμούν επίσης και άλλες Αγωγές και Μηνύσεις του Β. Τσοτσορού σε βάρος του Δ. Κοντομηνά ο οποίος τον κατηγορεί για σωρεία παράνομων πράξεων.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα "κατορθώματα" του Κοντομηνά, που όμως ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ με δικαστική απόφαση!
Αυτοί οι θρασύτατοι τύποι παρουσιάζονται ως κριτές των πάντων, τιμητές της δικαιοσύνης (!!!) και τηλε - εισαγγελείς που δεν σέβονται ούτε Θεό ούτε ανθρώπους!

Δεν είχαμε καμία διάθεση ν' ασχοληθούμε μαζί τους: Όμως, δεν ανεχόμαστε την υποτίμηση της νοημοσύνης μας από αρχικλεφταράδες! Κι ο επόμενος που πιθανόν να βγει στη σέντρα, θα είναι φωνακλάς ψυχοπαθής του Άλφα, που σιτίζεται εδώ και χρόνια από το Πασοκ και νομίζει ότι "τον τρέμουν" όσοι σχετίζονται με στρατιωτικά θέματα.

Ναι, είναι αυτός που μαντεύετε: Του συνιστούμε λοιπόν να...προσέχει, γιατί έχουμε πολλά ράμματα για τη γούνα του!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι Απάτες του Κοντομηνά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">