ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Public Enemy: Δυναμική επιστροφή με δύο νέα άλμπουμ

Επιστρέφουν με δύο νέα άλμπουμ  Οι «Public Enemy» ετοιμάζονται για δυναμική επιστροφή. Το δημοφιλές χιπ χοπ γκρουπ επανενώθηκε και τα μέλη του ετοιμάζουν όχι ένα αλλά δύο καινούργια άλμπουμ.

Οι «Public Enemy» ετοιμάζονται για δυναμική επιστροφή. Το δημοφιλές χιπ χοπ γκρουπ επανενώθηκε και τα μέλη του ετοιμάζουν όχι ένα αλλά δύο καινούργια άλμπουμ.

Τις παραπάνω ειδήσεις έδωσε με δηλώσεις του το ιδρυτικό μέλος του γκρουπ Chuck D, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε και κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τις δύο νέες δισκογραφικές δουλειές οι τίτλοι των οποίων θα είναι «Most of My Heroes Still Don't Appear On No Stamp» και «The Evil Empire of Everything». «Είναι δύο συνοπτικές καταθέσεις που συνδέονται με την ίδια ανάσα», είπε ο Chuck D, αναφερόμενος στα δύο αυτά άλμπουμ που θα κυκλοφορήσουν τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο αντίστοιχα.

Οι «Public Enemy» δημιουργήθηκαν το 1982 και αποτέλεσαν ένα από τα συγκροτήματα που επηρέασαν περισσότερο τη χιπ χοπ μουσική. Εγιναν κυρίως γνωστοί για τους αμφιλεγόμενους, πολιτικούς στίχους τους οι οποίοι πολλές φορές ασκούσαν δριμεία κριτική στα αμερικανικά μίντια. Κατά τη διάρκεια της καριέρας τους πολλά τραγούδια τους έγιναν μεγάλες επιτυχίες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Public Enemy: Δυναμική επιστροφή με δύο νέα άλμπουμ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">