ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Anonymous χτύπησαν το υπουργείο Δικαιοσύνης


[IMG]

Την επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης «χτύπησε» η ομάδα χάκερ των «Anonymous». Μπαίνοντας στο site του υπουργείου έρχεται κανείς αντιμέτωπος με το ηχογραφημένο μήνυμα της διεθνούς διαδικτυακής οργάνωσης, η οποία κατηγορεί την κυβέρνηση της Ελλάδας ότι έχει κάνει πράξη τα εντελώς αντίθετα από αυτά για τα οποία εξελέγη ενώ έχει καταλύσει τη δημοκρατία και έχει αναγκάσει το λαό να υποφέρει.

Πρόκειται για το πρώτο επίσημο χτύπημα της οργάνωσης των Anonymous στην Ελλάδα.
«Αυτό που συμβαίνει τώρα στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Ανεβήκατε στην εξουσία για να εκφράσετε τις επιθυμίες και του λαού σας και έχετε αποτύχει απαξιωτικά» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι χάκερ μέσα από την ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης.

«Σκοτώσατε το πιο ιερό πράγμα της χώρας σας που είναι η δημοκρατία. Οι ίδιοι σας οι πολίτες σας μισούν, εσείς τους κοιτάτε χωρίς να κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε. Μπήκατε στο ΔΝΤ, χωρίς την έγκριση του λαού σας. Βάλατε τη δικτατορία στους ώμους τους».

«Η αστυνομία εκμεταλλεύεται τη δύναμή της και επιτίθεται σε διαδηλωτές στο όνομα της δικαιοσύνης».

«Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας αλλά τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο», λέει κλείνοντας.

«Είμαστε οι Ανώνυμοι.... Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε... έπρεπε να μας περιμένετε».

*Bλέπεις πως μπορεί να υπάρχει η απόλυτη Αλήθεια έναντι της δεδομένης Υποκρισίας;
*Ακόμα και σήμερα υπάρχουν αρκετοί που συνεχίζουν να υποκρίνονται σε τοπικό επίπεδο;
*Πόσο λαμόγια είναι αυτοί που δεν αναγνωρίζουν την Αλήθεια που είχε προηγηθεί δημόσια σε τοπικό Επίπεδο στη Γλυφάδα απο τον Πρωτεργάτη των FM;
*Και τέλος, εξακολουθείς να εχεις βασικές προσλαμβάνουσες καθολικών φαινομένων αναξιοκρατικής δομής και λειτουργίας της Δημοκρατίας (Κομματοκρατίας) ακόμα και σε τοπικό επίπεδο, απο αυτούς που φέρουν παρωπίδες και στρουθοκαμηλίζουν δείχνοντας υπέρμετρη εύννοια στα μέλη κομμάτων και γνωστούς, και υπονομεύοντας τους υπολοίπους με δόλο.
Σε τι  ''ευελπιστείς'' για το μέλλον όσο υφίστανται φαινόμενα επανάλληψης χωρίς ίχνος αλλαγών;

Γλυφάδα, Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ: Υπάρχει μια σαφής δεδομένη διαφοροποίηση των Anonymous με Επώνυμους, ενω αυτοί περιορίζουν τα λεγόμενα και τις κατηγορίες στην τωρινή Κυβέρνηση, εγω ήμουν περισσότερο ακριβοδίκαιος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Anonymous χτύπησαν το υπουργείο Δικαιοσύνης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">