ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο εκδότης Ηλίας Ζαχαριάδης κρατείται στο Α.Τ. Γλυφάδας


Από αριστερά: Ο δήμαρχος Γλυφάδας Κ. Κόκκορης και ο Ηλίας Ζαχαριάδης 

Με τη διαδικασία του αυτοφώρου κρατείται στο Α.Τ. Γλυφάδας ο εκδότης Ηλίας Ζαχαριάδης όπως γράφει η ηλεκτρονική τοπική εφημερίδα vimaonline, η οποία αγνοεί τι συμβαίνει στη Γλυφάδα, όπως και οι υπόλοιποι ενημερωτές των δημοτών.

Ο εκδότης και δημοσιογράφος Ηλίας Ζαχαριάδης, μετά από μήνυση του δημότη Αναστάσιου Γιαννακόπουλου για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης δια του ηλεκτρονικού τύπου, συνελήφθη σήμερα, στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας, από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τα αρμόδια αστυνομικά όργανα, του Α.Τ. Γλυφάδας πληροφορηθήκαμε ότι εκτός των όσων αναφέραμε παραπάνω, σε βάρος του συγκεκριμένου εκδότη εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις. 

Είναι σαφές οτι δεν εχω πάρε δώσε με τα τμήματα της Γλυφάδας για ευνόητους λόγους, όπως και με ανέντιμους υποκριτές αυτής της Πόλης. (Λαμόγια των δυο μέτρων και σταθμών, οι οποίοι δήθεν δεν γνωρίζουν την Αλήθεια, και όσα συμβαίνουν με μοναδικό πανελλαδικά τρόπο σε τοπικό επίπεδο.)

Γλυφάδα Web

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Γνωρίζεις οτι διαβιώνουμε σε μια χώρα μπάχαλο, δεν γνωρίζεις οτι στη Γλυφάδα έχουμε το σκήπτρο, γιατί τα λεφτά είναι πολλά, οι ανέντιμοι απατεώνες αρκετοί, και περίσσια η υποκρισία και η λαμογιά σε πολλούς που υπηρετούν διαπλεκόμενα (Μη το ξεχνάς).

πηγη: vimaonline.gr
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο εκδότης Ηλίας Ζαχαριάδης κρατείται στο Α.Τ. Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">