ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πέντε κακουργηματικές κατηγορίες στα έξι άτομα για απάτη στο ΙΚΑ

 

Πέντε κακουργηματικές κατηγορίες απήγγειλε ο εισαγγελέας για την υπόθεση της απάτης σε βάρος του ΙΚΑ, για την οποία οδηγήθηκαν στην Ευελπίδων τέσσερις γυναίκες υπάλληλοι από το υποκατάστημα Καλλιθέας και οι σύζυγοι δύο εξ αυτών.

Σε βάρος των έξι προσώπων, που συνελήφθησαν χθες, ασκήθηκε ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία, απάτη, υπεξαίρεση και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Ο εισαγγελέας εξέδωσε διάταξη με την οποία επιτρέπεται η δημοσιοποίηση των ονομάτων των κατηγορουμένων και παράλληλα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για μία πρώην υπάλληλο σε κατάστημα του ΙΚΑ στη Λακωνία.

Κατηγορούμενοι μέχρι στιγμής στην υπόθεση είναι οι Κωνσταντίνος Καραΐσκος, Ελένη Μπουραζάνη, Χρύσα Φέρρα, Παναγιώτης Αιματίδης, Χριστίνα Πατεράκη και Χριστίνα Σουρίδη, ενώ το ένταλμα σύλληψης αφορά τη Μυρσίνη Θωμάκου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, οι υπάλληλοι του ΙΚΑ, με τη συνεργασία ασφαλισμένων,εξέδιδαν με ίδιον όφελος πλαστά πιστοποιητικά για την είσπραξη επιδομάτων σε μη δικαιούχους, νοσηλίων κ.ά., ενέργειες που εκτιμάται ότι έχουν προκαλέσει ζημιά πολλών εκατομμυρίων ευρώ στο Ταμείο.

Η δικογραφία για την υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή, από τον οποίον οι κατηγορούμενοι αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για τις απολογίες τους.

Η πολιτεία χαιδεύει αποδεδειγμένα τα καθάρματα, τα οποία πρέπει να μπούν φυλακή και να μην βγούν εξω πρίν τον θανατό τους. (Εαν συνεχίζεται το θέατρο του παρόντος, καμία αλλαγή για τα εκατομμύρια των πολιτών, άρα κάποια στιγμή επιλέξτε όλοι τι θέλετε για το μέλλον)

(Εαν σας ικανοποιεί το συγκεκριμένο πλαίσιο, και θεατρικά υπάρχει η δημόσια δυσαρέσκεια, πρέπει να ψηφίζετε πάλι τα ίδια πρόσωπα και κόμματα για άλλα 40 χρόνια, τότε που δεν θα υπάρχει πλέον η Ελλάδα)

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Αποδεδειγμένα τέσσερα άτομα (Υπάλληλοι του δημοσίου) εχουν καρπωθεί παράνομα εις βάρος της εθνικής οικονομίας, και της Χώρας, (του συνόλου των πολιτών) δίς, σκέψου λίγο και χωρίς διαδικασίες επηρεασμού, πόσα εχουν καρπωθεί κάποιοι με μεγαλύτερη επηρροή και γνωριμίες.

(Άραγε γιατί αυτή η Χώρα εχει μείνει η τελευταία, ενω αρκετοί εχουν εκατομμύρια σε ελβετικές;)
Και το απόλυτα παράδοξο, εχουν και στρατό φανατικών υποστηρικτών, (για γνωστούς λόγους) που τρέχουν δίπλα τους ώστε να κάνουν ''μπούγιο'' και να επηρρεάζουν τους αναποφάσιστους υπολοίπους.

(ΕΝΑ για αυτά τα άτομα: Eαν πέσεις σε βόθρο, όσο καθαρός και να είσαι, στη συνέχεια για τους υπολοίπους μυρίζεις σκατά, και είσαι γεμάτος σκατούλες)

Επιμένει στις καταγγελίες της η Γεωργαντά
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πέντε κακουργηματικές κατηγορίες στα έξι άτομα για απάτη στο ΙΚΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">