ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη συμπράτει με δοκιμασμένο υλικό του ΠΑΣΟΚ

 Δημοκρατική Αριστερά

Ο Κουβέλης ουσιαστικά συμπράτει και δημιουργεί μια παράταξη σε συνεργασία με δοκιμασμένο υλικό που έβαλε τους θεμέλιους λίθους για την μετεξέλιξη που υπάρχει σήμερα.

Η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη, η οποία εξελίσσεται σε κόμμα… ακορντεόν με βάση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, συνεχίζει να συγκεντρώνει σαν κυψέλη, στελέχη από το λεγόμενο ''εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ'', που πέρασαν στην πολιτική ιστορία με τον χαρακτηρισμό «ορφανά» του Κώστα Σημίτη.

Απορίας άξιο πως ενα υπο ένταξη στη βουλή κόμμα, εχει ήδη δημιουργήσει ενα πολυόροφο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας ως κομματική βάση, με σημαντικό κόστος. (Πραγματικά παίζει πολύ χρήμα) και επιβεβαιώνεται το λεφτά υπάρχουν, σε πολιτικούς και κόμματα, και πηγαίνουν για περισσότερα.

Χθες για παράδειγμα, ανακοινώθηκε η πολιτική σύμπραξη με τη Δημοκρατική Αριστερά, στελεχών όπως ο Στέφανος Μανίκας, ο Ευάγγελος Μαλέσιος και ο Γιάννης Νικολάου, που δεν θα συμμετάσχουν ωστόσο στις εθνικές εκλογές με εκπροσώπηση στα ψηφοδέλτια της ΔΗΜΑΡ.

Πρόκειται ουσιαστικά για τα εναπομείναντα στελέχη της πάλαι ποτέ πανίσχυρης εσωκομματικά ομάδας των «λοχαγών», οι οποίοι στήριξαν την υποψηφιότητα του Κώστα Σημίτη για την πρωθυπουργία και την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, το εξαιρετικά δύσκολο πολιτικά και με πολωμένο κλίμα 1996.

Οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες στην ομάδα των «λοχαγών» αξιοποιήθηκαν κατά την οκταετία του Κώστα Σημίτη, είτε σε θέσεις υπουργών και υφυπουργών, είτε καταλαμβάνοντας αξιώματα στη δημόσια διοίκηση, ως επικεφαλείς φορέων και οργανισμών.

Και τέλος, έχουμε την κ.Αθηνά Λυγνού σε τοπικό επίπεδο η οποία δέχτηκε την στήριξη Κουβέλη και της Δημοκρατικής Αριστεράς. Μήπως κ. Λυγνού είσαστε κρυφοπασόκ και δεν το δηλώνεται δημόσια; Kαι εαν πράγματι ισχύει το συγκεκριμένο γιατί δεν υπάρχει συνεργασία με την σημερινή διοίκηση και τον Δήμαρχο Κώστα Κόκκορη;

Mάλλον εκ των πραγμάτων πρέπει να υπάρξει καινούργια θεώρηση απο την κ . Λυγνού η οποία αρέσκεται σε πρακτικές και νοοτροπία των δυο μέτρων και σταθμών.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο. (Όπως είναι η παραδοχή της Αλήθειας)

*Η δημόσια άποψη και κρίση η οποία εκθέτει τον δημοσιογράφο, είναι προϊόν τεκμηριωμένης επεξεργασίας και έρευνας. Όταν κάποιος δεν είναι μέλος σε κανένα κόμμα, αξιολογεί το σύνολο των δεδομένων, και την δράση πολιτευομένων και κομμάτων χωρίς εμπάθειες και συμπάθειες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη συμπράτει με δοκιμασμένο υλικό του ΠΑΣΟΚ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">