ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αντι να ασχολούνται με τις εκλογές οι σύμβουλοι στη Γλυφάδα, να πάρουν θέση


Πραγματικά αυτό που συμβαίνει στη τοπική κοινωνία της Γλυφάδας, με την συγκαταβατική στάση σχεδόν του συνόλου, είναι παράδοξο. 

Το θέμα είναι οτι αποτελούμε μια τοπική κοινωνία που δεν εχει ανάλογο όμοιο σε ολόκληρη την Ελλάδα, οπότε ακόμα και τα παράδοξα ο κάθε δημότης τα εκλαμβάνει όπως επιθυμεί, και ακόμα και σε παράδοξα υπάρχει συναινετική στάση που οδηγείται μέχρι το απόλυτο του παραλόγου.

Είμαστε μια ολοσχερώς διαλυμένη τοπική κοινωνία πολιτισμικά, και αυτο μπορείς να το διαπιστώνεις απο την στάση αποδοχής παράδοξων, και της απόλυτα λαθεμένης λογικής των δυο μέτρων και σταθμών που οδηγούνται μέχρι τις ακραίες μορφές φασίζουσας νοοτροπίας, αντίληψης, και λογικής εκλεγμένων. (Δηλαδή αυτών που ζήτησαν απο το σύνολο να εκπροσωπήσουν την Πόλη και τους Δημότες)

Είμαστε μια Πόλη που αυταπόδεικτα και δημόσια με την στάση ειδικά των εκλεγμένων στη Γλυφάδα, πιστοποιείται οτι δεν υπάρχει εστω και ο στοιχειώδης σεβασμός στους δημότες και το κοινωνικό σύνολο.

Απο την άλλη οι δημότες οι οποίοι γίνονται οι δέκτες και αποδέκτες αυτής της καθολικά λαθεμένης αντίληψης και πρακτικών των εκλεγμένων, χωρίς ίχνος σεβασμού αρχικά στον όρκο που έδωσαν να σέβονται το δημόσιο συμφέρον της Πόλης και των δημοτών, καθώς και του ρόλου που έχουν και είναι η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντως δεν εχουν και πολλές επιλογές, άρα αποστρέφονται και απαξιώνουν. (Αυτό σημαίνει οτι και οι δημότες με αυτή την στάση γίνονται ενδυναμωτές επιζήμιοι του δημοσίου συμφέροντως, και του ατόμου τους στη συνέχεια γιατί αυτοί πληρώνουν κάθε ζημία κακοδιαχείρησης και διασπάθησης του χρήματος.)

Το σύνολο των εκλεγμένων οφείλει να αντιδράσει και να προασπιστεί το δημόσιο συμφέρον, όμως πλήν της Καταγγελίας του Βασιλείου Μουλακάκη, οι υπόλοιποι συναινούν μέχρι τώρα σε όλες τις αυθαιρεσίες, κσι την διασπάθηση του δημοσίου χρήματος.

Ακόμα και οι δημότες του 40% που ψήφισαν το σύνολο όλων των εκλεγμένων στη Γλυφάδα αξιολογούν με σωστά κριτήρια (γιατί σε πολλές των περιπτώσεων γνωρίζουν τι πληρώνουν και θα πληρώνουν εις βάρος τους) και θα έρθουν και οι επόμενες εκλογές στη Γλυφάδα κύριοι και κυρίες των δυο μέτρων και σταθμών, της αναξιοκρατίας, της υπονόμευσης, των διαδικασιών συγκατάβασης υπερ λαμογίων ενεργειών κ.α.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB, Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Μεταξύ μας ανεύθυνα σκεπτόμενοι.συμπολίτες, προσωπικά γνωρίζεται οτι είμαι φτωχός, και θα παραμείνω δια βίου (γιατί έτσι θέλω) όμως κάθε υπονομευτή Κόκκορη εαν έχει τα κότσια τον κάνω σκόνη δημόσια,  και οπουδήποτε σε ζωντανή αντιπαράθεση, μακριά απο κομματικά στημένα κόλπα.

Και τέλος, δεν εχω ορκιστεί εγω υπέρ του δημοσίου συμφέροντως, ούτε είμαι η ήμουν ποτέ κοινά αμοιβόμενος, ούτε εχω επιφέρει ζημία στο κοινωνικό σύνολο, ούτε εχω συγκεκριμένο ρόλο, κάποιοι άλλοι και άλλες είχαν και έχουν.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αντι να ασχολούνται με τις εκλογές οι σύμβουλοι στη Γλυφάδα, να πάρουν θέση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">