ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Δήμος Γλυφάδας καλεί τους Δημότες για δωρεάν έλεγχο σπιρομέτρησης

Δήμος Γλυφάδας

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΧΡΟΝΙΑΣ
ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑΣ.

Ο Δήμος Γλυφάδας καλεί τους Δημότες
να προσέλθουν για δωρεάν έλεγχο σπιρομέτρησης
από ειδικό πνευμονολόγο στα ΚΑΠΗ

·                   Σοφίας Βέμπο - Πέμπτη 5 Απριλίου και ώρα 8.00-11.30
·                   Αγίας Τριάδος – Δευτέρα 9 Απριλίου και ώρα 8.00-11.30
·                   Αγίου Τρύφωνα – Τρίτη 10 Απριλίου και ώρα 8.00-11.30

Η δωρεάν εξέταση είναι πρωτοβουλία του Δήμου Γλυφάδας και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Novartis Hellas. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εξέταση της σπιρομέτρησης είναι εύκολη, αναίμακτη και σύντομη.

Γίνεται από γιατρούς και νοσηλευτές και δεν προϋποθέτει δυσκολία στην πραγματοποίηση της.  Η χρόνια αποφρακτική πνευμοποπάθεια αποτελεί χρόνια νόσο με σοβαρότατες επιπλοκές, η επίπτωση της οποίας αυξάνεται ταχέως κυρίως λόγω του καπνίσματος.


ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 210 9626 493


YΓ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Φροντίσαμε να παρέχουμε στον Κώστα Κόκκορη οτι ζήτησε και ήθελε ώστε να κόψει η να ελλατώσει το κάπνισμα, και φρόντισε ο σκεπτόμενος συνδημότης της Πόλης μας πως θα στείλει τους υπολοίπους.

Ουσιαστικά δεν θέλουμε ουτε σπιρομετρήσεις, ουτε οτι συνεπάγεται με διαδικασίες εντυπωσιασμών των δημοτών. Θέλουμε να γίνει πράξη η εκπροσώπηση του Δημότη στη Γλυφάδα.
Η μπορεί η δεν μπορεί, όπως τόσοι άλλοι υποκριτές που εχουν προηγηθεί και αποδεδειγμένα ήταν πολυ λίγοι των θέσεων εκπροσώπησης του δημότη Γλυφαδιώτη.

(Ενδεικτικό το παράδειγμα του Στέλιου Σφακιανάκη, τέως Δημάρχου Γλυφάδας, στον οποίο παρουσίασα τα κατασχετήρια του 1999 και του 2004 και η απάντηση του ''εκπροσώπου'' ήταν δεν σε πιστεύω)

Κατέθεσα Αίτηση και Μελέτη ώστε να ενημερωθούν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων, και δεν πέρασε ούτε απο ενα δημοτικό συμβούλιο. Στη συνέχεια μετά απο σειρά αιτήσεων δεν υπήρξε ούτε μια απάντηση. Άρα ουσιαστικό συμπέρασμα, εκπροσώπηση του δημότη Γλυφάδας ΜΗΔΕΝ. 

(Ο Κώστας Κόκκορης, η όποιος άλλος σύμβουλος στη θέση τη δική μου θα έκανε σειρά μηνύσεων;)

(Μήπως χρειάζεται να καταθέσω Αίτηση στη σημερινή διοίκηση για ενημέρωση του συνόλου των δημοτικών συμβούλων, και εαν αποδεδειγμένα δεν περάσει απο το δημοτικό συμβούλιο να μηνύσω σήμερα το σύνολο των εκλεγμένων στη ΓΛΥΦΑΔΑ;)

Είναι απλά τα πράγματα. Η σημερινή διοίκηση πρέπει να αποφασίσει ξεκάθαρα εαν πρέπει να συνεχίζεται το θέατρο υποκρισίας και στρουθοκαμηλισμών. (Οτι δήθεν σε μια πόλη λίγων χιλιομέτρων, και 100.000 χιλ. κατοίκων δεν γνωρίζουν τι εχει συμβεί και συμβαίνει)

Ακόμα και στο ενδεχώμενο να μη γνωρίζουν κάποιοι, (οι οποίοι επι πολλά χρόνια δεν άνοιξαν ποτέ ενα ραδιόφωνο, η όταν άνοιγαν άκουγαν μόνο τους διαπλεκόμενους και τους έμμισθους παπαγάλους αυτών, όμως θέλουν την εκλογή τους στη ΓΛΥΦΑΔΑ,) πιστοποιείται το έλλειμα εκπροσώπησης και ξεκάθαρα οτι έχουμε να κάνουμε με ανεύθυνους και αεριτζήδες, που δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει στη πόλη που θέλουν να εκλέγονται και να αναλαμβάνουν την διοίκηση.

Τουλάχιστον προσωπικά σε αντίθεση του συνόλου των υπολοίπων στη Γλυφάδα αντιμετωπίζω το μεγαλύτερο πρόβλημα, (και ίσως το διαχρονικότερο) άμεσα εξαρτημένο απο εκλεγμένους και πολιτικές, και όμως ουδέποτε ακολούθησα τακτικές αδιαφανείς η πιέσεων η ενοχλήσεων, πλήν των σύνομων αιτήσεων, σε μια χώρα που όλα γίνονται με αδιαφάνεια απο λαμόγια. 
(Απο τη στιγμή που δεν σέβονται συνολικά τις διαδικασίες πρέπουσας νοοτροπίας, και συνεχίζουν να το παίζουν κινέζοι, η στρουθοκάμηλοι, τους κρίνω και τους κρίνουν συνολικά και οι υπόλοιποι.)

Είναι καλύτερα κάποια στιγμή ξαφνικά να ισχύσει οτι έγινε πρόσφατα στη ΓΛΥΦΑΔΑ, όμως σε μεγαλύτερη έκταση, διότι αποδεδειγμένα πλέον δεν υπάρχει άλλη οδός;
Είμαστε σε μια Πόλη που εχει έστω στοιχειώδη Πολιτισμό, η είναι ανύπαρκτος, δεν υπάρχει μέση οδός.

Κάποιες φορές οτι θεωρείται μη ενδεδειγμένο βάση όσων γνωρίζουμε ως καθημερινές διαδικασίες όπως είθισται να γίνονται, μπορεί να ξενίζουν κάποιους.

Είναι ο μοναδικός τρόπος του πρωτεργάτη να περνάει παράλληλα με μια τοπική είδηση και μια ενημέρωση ουσίας. (Σχολή δημοσιογραφίας του πρωτεργάτη)


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Δήμος Γλυφάδας καλεί τους Δημότες για δωρεάν έλεγχο σπιρομέτρησης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">