ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

H ARISTERA SHMERA

Νέο κάλεσμα Τσίπρα: «Να συμμαχήσουμε για την αξιοπρέπεια της κοινωνίας»Νέο κάλεσμα για συμμαχία της Αριστεράς με στόχο την κυβερνητική εξουσία απήυθυνε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ζητώντας τη στήριξη των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, για να αναδειχθεί πρωταγωνίστρια των πολιτικών εξελίξεων η Αριστερά, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι το κόμμα του δε ζητά ψήφο διαμαρτυρίας αλλά ψήφο διακυβέρνησης, ψήφο εξουσίας για την εφαρμογή ενός προγράμματος που περιγράφει μια έξοδο από την κρίση.

«Στις 6 Μαΐου, ο λαός μας αναμετράται με την ιστορία του» τόνισε ο ίδιος, υποστηρίζοντας ότι « το πολιτικό κατεστημένο θα απειλήσει και θα εκβιάσει την ψήφο του λαού».

Παράλληλα, σε συνέντευξή του στη Free Sunday, ο κ. Τσίπρας αναφέρει πως «χρειάζεται ένας νέος συνασπισμός εξουσίας, με όλη την Αριστερά», ενώ μιλώντας για κάποιες -γνωστές- ιδεολογικές διαφορές με άλλα κόμματα (όπως το ΚΚΕ) διερωτάται χαρακτηριστικά «τι μας εμποδίζει να συμμαχήσουμε για να υπερασπιστούμε την κοινωνία και την αξιοπρέπεια του κόσμου».

Αλ. Παπαρήγα: Μόνη λύση η ισχυροποίηση του ΚΚΕ

Παπαρήγα: Μόνη λύση η ισχυροποίηση του ΚΚΕ


Στις εκλογές δεν πρέπει να υπάρξει πισωγύρισμα, κάτω από τρομοκρατικά διλήμματα, υπογράμμισε η Αλέκα Παπαρήγα, η οποία συναντήθηκε με το σωματείο εργαζομένων της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης.

Η ΓΓ του ΚΚΕ χαρακτήρισε τρομοκρατικό τον χαρακτηρισμό ότι αυτές οι εκλογές είναι οι σημαντικότερες της μεταπολίτευσης και τόνισε ότι η μόνη λύση είναι η ισχυροποίηση του ΚΚΕ.

Μιλώντας σε εργαζομένους της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης, σημείωσε ότι είναι σκάνδαλο η απαξίωση της εταιρείας που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί και να προσφέρει εργασία σε ακόμα περισσότερο κόσμο. Σημειωτέον πως η Ηλεκτρομηχανική Κύμης, όπως είπε η κα Παπαρήγα, είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που παράγει αλεξίσφαιρα γιλέκα και κράνη.

ΔΗΜΑΡ: Ο λαός να καταδικάσει την πολιτική ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

ΔΗΜΑΡ: Ο λαός να καταδικάσει την πολιτική ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Να καταδικάσει την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές κάλεσε τον ελληνικό λαό ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

Ζητώντας την ενίσχυση της ΔΗΜΑΡ, ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι η Ελλάδα «μπορεί να προχωρήσει σε δρόμους αισιοδοξίας και ανάταξης» και να βγει από τα αδιέξοδα στα οποία έχει περιέλθει με ευθύνη των 2 μεγάλων κομμάτων.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υπογράμμισε ότι είναι ανάγκη να αλλάξει το περιεχόμενο της πολιτικής και η χώρα να μπορέσει να απαγκιστρωθεί από το μνημόνιο.

GLYFADA WEB

Ti exeis gianni, ti eixa panta.
Etsi den prokeitai na ginoun ousiastikes rizikes tomes sthn ellada.
H aristera prepei na milhsei thn idia glossa, kai toulaxiston gia mia fora na brei esto ena basiko koino axona.
Ousiastika auth thn xronikh periodo kanoun shmantikh zhmia ston lao oi legomenoi aristeroi me thn emmonh autareskias.

(ENAS SYNEXOMENOS KOMMATIKOS MONOLOGOS APO OLOUS XORIS DIALOGO KAI XORIS PRAGMATIKO ENDIAFERON RIZOSPASTIKON ALLAGON)

YPOKRISIA!!!

BRAVO mono ston syriza gia tin prospa8eia.

EXETE mia eukairia kai akoma kai auth thn 8ysiazete ston bomo ths autareskias kai mias ayjhshs pososton.
Akoma kai auto os politikh praxh dhlonh prodosia tou polith kai tou laou, ara ixnos diaforas apo tous allous.

Ti nomizete oti 8eloun oi polites; Nomizete oti 8eloun akribos thn idia stratigikh ND,  PASOK, LAOS;
(Akribos to antistrofo me esas tous autareskous kai pleonektes pou exete mia eukairia shmera, omos stous polites kai ton lao den dinete eykairies.)

TO K.K.E h DHM.AR ka8os kai oi alloi ''aristeroi'' 8a apodyxtei sto mellon oti kanate terastio la8os.

Ean petaxete thn eukairia pou exete tora K.K.E, SYRIZA, kai oi alloi, den 8a yparxei allh eukairia.

*EINAI PROSOPIKH KAI PARALLHLA ANTIKEIMENIKH AXIOLOGISH KAI KRISH TOY PARATHRHTH Aristerou, ANARXIKOU, Dhmokrath, polith, o opoios den kanei la8os.

(EAN KOMMATA KAI POLITIKOI POU DHLONOUN ARISTEROI LEITOYRGOUN OPOS OI DEXIOI, H AKOMA XEIROTERA OPOS OI ANARXIKOI, KATALABAINEIS POIA EINAI H METEXELIXH, KAI NA MHN EXEI KANEIS AYTAPATES.)

EISASTE KAPHLOI EAN XASETE THN EYKAIRIA, KAI YPARXEI  STH SYNEXEIA APODEIXH OTI PAIZATE PAIXNIDI SE BAROS TOY LAOU, KAI YPER AYTON POY KYBERNOYSAN MEXRI SHMERA

(8A SAS TIMORISEI O LAOS STH SYNEXEIA)

Elpizo osoi diabasoun thn axiologhsh mou na mhn dixastoun.

Eimai perissotero eilikreinhs kai sta8eros apo autous pou emmenoun se monodiastates pepathmenes kai tampeles.

(17.04.2012)

GLYFADAWEB,

Giannis Kourdomenos
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H ARISTERA SHMERA Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">