ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Άννα Βίσση: Mια νύχτα το πολύ αντέχω με κάποιον

Η Άννα Βίσση βρέθηκε πριν λίγες εβδομάδες στη συμπρωτεύουσα παρέα με την αδερφή της Νίκη, και τη στιχουργό και στενή της συνεργάτιδα Μυρτώ Κοντοβά.

Σε συνέντευξή της στο «Κοσμοράδιο», παραδέχθηκε πως ακόμη περιμένει τον ένα και μοναδικό έρωτα. «Θέλω να αισθανθώ ξανά ερωτευμένη. Να ερωτευτώ τόσο, που να μην αντέχω μακριά του παραπάνω από μια νύχτα. Προς το παρόν, μια νύχτα το πολύ αντέχω με κάποιον. Που δεν το έχω κάνει κιόλας».

Για την οικονομική κρίση και το πώς τη βιώνει δήλωσε τα εξής: «Περνάω μια ύφεση στη δουλειά μου, αλλά θα ήταν βλάσφημο να πω ότι αντιμετωπίζω κρίση στη ζωή μου. Είμαι οκ! Δεν είμαι χαρούμενη και κεφάτη όπως θα μπορούσα, γιατί ως άνθρωπος του συνόλου, θέλω όλοι να περνάνε καλά.

Έχω το αίσθημα της δικαιοσύνης μέσα μου σε μεγάλο βαθμό. Στον κόσμο που ζούμε, η αδικία και τα διάφορα είδη της ζουν τόσο κοντά το ένα στο άλλο».

Η Αποψη του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB:  Η Άννα Βίσση δηλώνει οτι μια νύχτα το πολύ αντέχει με κάποιον, εγω δεν αντέχω ούτε μια ώρα με κάποια......... γιατί  εχω περισσότερο ανεπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης, ενω διαπιστώνω οτι μεταξύ μας συνυπάρχουν ζώα, και οτι και να κάνεις υπερ αυτών δεν αναγνωρίζουν τίποτα και σε κανένα......... πλην του ατόμου τους.

Άρα στο τέλος οδηγείσαι σε μια κρίση και αξιολόγηση που ενοχλεί τους άλλους, αν και δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. (Έπρεπε σταδιακά να αλλάζουν οι νοοτροπίες για καλύτερη διαμόρφωση και μετεξέλιξη, ενω αυταπαπόδεικτα αλλοιώνονται απόλυτα προς το χειρότερο)

Πως μπορείς να εξηγήσεις σε ανεγκέφαλους οτι φρόντισες αυτοί να εχουν μια καλύτερη πολιτισμική μετεξέλιξη, σε μια κοινωνία διχασμένη λαμογίων, αντιγράφων εως κακέκτυπων, με αλλοιωμένη συνείδηση και κρίση, που βλέπουν οτι τους συμφέρει να δουν, η οτι κατευθυνόμενα τους επηρρεάζει και τους χειραγωγεί, η τους εξαγοράζει;

*Στη τελευταία πρόταση περικλείεται το απαύγασμα της Αλήθειας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Άννα Βίσση: Mια νύχτα το πολύ αντέχω με κάποιον Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">