ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιάννης Πάριος: Δε μετανιώνω - Νέο τραγούδι - Διασκευή

Ο καταξιωμένος ερμηνευτής επέλεξε για το νέο τραγούδι, μια διασκευή. Πήρε το μοναδικό "My way" του Frank Sinatra και το διασκεύασε. Του έβαλε ελληνικούς στίχους, αυτοβιογραφικούς, θα έλεγε κανείς.

"Δε μετανιώνω" ονομάζεται η διασκευή από τον *συμπολίτη μας Γιάννη Πάριου, ο οποίος παραθέτει τη ζωή του, αναφέρεται στα λάθη που έχει κάνει, για τα οποία, όμως, δε μετανιώνει.

Αν δεν μετανιώνει ο Πάριος, θα μετανιώσω εγώ για την απόλυτη αλήθεια.

Αποτελούν ντροπή συνολικά όσοι αξίωσαν εμπλοκή στα κοινά και την πολιτική από την Γλυφάδα και επί δεκαετίες υπηρετούν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ.

Ουσιαστικά σήμερα στην Γλυφάδα υπάρχουν χιλιάδες που δεν θεωρούν την πόλη μας πατρίδα τους, γιατί η πλειοψηφία δεν έχει την εντοπιότητα.

Απλά διαμένουν ΕΔΩ... οπότε μπορείς να καταλάβεις τους λόγους ενός ευτελούς τοπικού ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, και μιας σχεδόν ανύπαρκτης τοπικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ: Λυπάμε όμως αυτή είναι η πραγματικότητα, και δεν μετανιώνω καθόλου για την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Γνωρίζετε συνολικά ότι με νύχια και δόντια οι εκατομμυριούχοι συνθέτες - τραγουδιστές προασπίζονται τα πνευματικά δικαιώματα, ενώ ως πρωτεργάτης των FM ήμουν και παραμένω κάθετος κατά αυτών, όπως και ο Μίκης Θεωδωράκης που ασπάστηκε τις απόψεις μου πολλά χρόνια μετέπειτα και δήλωσε ότι η μουσική πρέπει να παρέχετε ΔΩΡΕΑΝ ως ύψιστο πολιτιστικό αγαθό.

Αν έχουν πνευματικά δικαιώματα συνθέτες και στιχουργοί, είχαμε και εμείς που πρωτοστατήσαμε σε ένα χώρο, και οι απαράδεκτοι της πολιτικής μας πούλησαν για μια χούφτα οικογένειες διαπλεκόμενων.

Ο κ.Πάριος μπορεί να έχει άποψη επί του συγκεκριμένου ζητήματος;
Να φροντίσει η πολιτεία να έχει κάτω από την ομπρέλα του Πολιτισμού το σύνολο των αναγνωρισμένων καλλιτεχνών και η μουσική να παρέχετε δωρεάν.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 90,6 ΜΗΖ 1977 - 2004 ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ 

Μπορείτε να μας πείτε τι υπήρχε στα FM από όσα υπάρχουν σήμερα την δεκαετία του 70 & 80 ; Τα δικά μας δικαιώματα τι έγιναν; 
Υπάρχει δημοκρατία και δικαιοσύνη στην Ελλάδα;
Οι εκάστοτε κυβερνώντες - κόμματα - πολιτικοί τι εξυπηρετούν;  
Γιατί δεν νομιμοποίησαν έπειτα από σύννομες αιτήσεις και παράβολα τους πρωτεργάτες του χώρου και άνοιξαν το παράθυρο στα διαπλεκόμενα;

Έχουμε κυβέρνηση αριστεράς σήμερα στη χώρα μας;

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 90,6 ΜΗΖ 1977 - 2004 ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιάννης Πάριος: Δε μετανιώνω - Νέο τραγούδι - Διασκευή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">