ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έκλασαν οι Αρχαίοι Έλληνες και έχουμε την πολιτική του παρόντος


Εαν θέλεις να είσαι απόλυτα ειλικρινής με τους άλλους, και αρχικά με το άτομο σου. πρέπει να λες την αλήθεια και μόνο.

Με λίγες λέξεις και ουσιαστικό περιεχόμενο... η αυταπόδεικτη πραγματικότητα και αλήθεια είναι σαφής.

Εαν θες να παρομοιάσεις μια πρωτογενή δημιουργία όπως είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, που αλλοίωσαν όπως βόλευε και εξυπηρετεί λαμόγια στην σύνχρονη εποχή, μπορείς να το πράξεις πολυ εύκολα.

Έκλασαν οι αρχαίοι Έλληνες και δημιούργησαν τους πολιτικούς του παρόντος, την δημοκρατία στην οποία λειτουργούν και επικαλούνται, γι'αυτο τον λόγο υπάρχει τόση μπόχα και δυσοσμία.

*Το συγκεκριμένο άρθρο μετά τις εξωθεσμικές ενέργειες απο την Γερμανία για πολλοστή φορά, διότι υπάρχει η άποψη σε όλους εκτός Ελλάδας, οτι έχουν να κάνουν με τσογλάνια, με λαμόγια, και ελενχόμενους καραγκιόζηδες, και.......

Μεταξύ μας πόσο άδικο έχουν όταν γνωρίζεις τι υφίστατε, και πώς;

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

YΓ: Σε αυτη την Χώρα υπάρχουν κάποια πράγματα που έχουν την εθνική σφραγίδα, ενα απο αυτά είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. (Σε μια χώρα που γεννήθηκε ενα πολίτευμα που θεωρείται ακόμα και σήμερα το πλέον ενδεδειγμένο και αξεπέραστο διεθνώς......ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν υφίστατε, και δεν μπορεί το σύνολο των νεοελλήνων να διαφυλάξει ακόμα και τις πρωτογενείς δημιουργίες)

Εαν υπάρχει έστω και ένας ο οποίος θεωρεί οτι υφίστατε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ,
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 90,6 ΜΗΖ 1977 - 2004 MONO ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. (Υπηρέτες της διαπλοκής είναι το σύνολο των πολιτικών ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ)

Δεν έχει δίκιο το 36% νεοελλήνων που απαξιώνει το σύνολο των εμπλεκομένων με την πολιτική, και ομαδοποιημένα σύνολα απατεώνων, και δεν ψηφίζει;

Αυτός ο λαός ο οποίος βγάζει αυτούς τους πολιτικούς - αυτής της νοοτροπίας και επιπέδου - ο πολιτικός που κουβαλάει και μετά την εκλογή του την νοοτροπία ενός κατσικοκλέφτη - (προστρέχεις στον πολιτικό γιατι εχει συγκεκριμένο ρόλο και γι'αυτο αμοίβεται απο το σύνολο, οπως και το κόμμα του, και αντι ενδιαφέροντος καπηλεύεται ο ίδιος, και λαμβάνει ο ίδιος) θέλει κρέμασμα εαν συνεχίζει να επενδύει χωρίς αντίκρισμα σε δαύτους τους αυταπόδεικτα ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Είμαι σαφής, άλλωστε επώνυμα και δημόσια γράφω.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έκλασαν οι Αρχαίοι Έλληνες και έχουμε την πολιτική του παρόντος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">