ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Αλεξάνδρα Πάλλη αλλάζει πάλι τώρα με την ΝΔ

Η Αλεξάνδρα Πάλλη αλλάζει πάλι.... και μετά την εισχώρηση της στην Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας τώρα στρατεύεται με την ΝΔ.

Επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΝΔ είχε η Αλεξάνδρα Πάλλη, η οποία του γνωστοποίησε την πρόθεση της να δώσει την μάχη με την ΝΔ στις προσεχείς εκλογές, και να προσφέρει με όποιο τρόπο μπορεί στο δύσκολο αγώνα της ΝΔ.

Η Αλεξάνδρα μάλιστα αποδεικνύοντας πως δεν την ενδιαφέρουν οι θέσεις και τα οφίτσια, δεν θέλησε να προβάλλει καμία απαίτηση προς τον πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος αποδέχτηκε με χαρά την συστράτευση της Αλεξάνδρας, η οποία αναμενεται να καταλάβει την τελευταία και τιμητικη θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Β' Αθηνών.

Πάντως συμπολίτες μου στη Γλυφάδα, προσωπικά ΑΠΟΡΩ με αυτού του είδους υποψηφιότητες που θέλουν να προσφέρουν, διότι δεν ενθυμούμε την προσφορά στη Γλυφάδα απο την μητέρα της Αλεξάνδρας, η οποία διατέλεσε επι μακρόν σε κορυφαίες υπουργικές θέσεις σε πολλά κυβερνητικά σχήματα. (Είχα Αιτηθεί επανελλημένα, χωρίς ίχνος ανταπόκρισης)

Δεν γνωρίζω πως αντιλαμβάνεται το σύνολο την ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Μα τη Παναγία, Αριστερός μέχρι το κόκκαλο, Αληθινός και ειλικρινής.

(Τουλάχιστον για εμένα εαν δεν έχεις να επιδείξεις την ουσιαστική ΠΡΟΣΦΟΡΑ στην τοπική κοινωνία που διαμένεις, και στους συνδημότες σου, και σε τοπικά ζητήματα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και επικοινωνίας, ΨΥΧΑΓΩΓΊΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, οτιδήποτε άλλο ...................................................)

Και τέλος συνπολίτες κυρίες και κύριοι, οταν υπάρχουν τα αυταπόδεικτα τα πολλά λόγια είναι περριτά. (Aλλοι εχουν να επιδείξουν περιουσίες δίς, και άλλοι τα έγγραφα διώξεων και κατασχέσεων και το σύνολο των υπονομεύσεων, διότι κάποιοι διαχρονικά υπηρετούσαν την ΔΙΑΠΛΟΚΗ και είναι αντιλήψεων των δυο μέτρων και σταθμών με υπονομευτικό και αντιδημοκρατικό χαρακτήρα.)

(Ποια είναι η ΠΡΟΣΦΟΡΑ στον ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ όλων των επαγγελματιών πολιτευτών της ΓΛΥΦΑΔΑΣ;)

Εμπράκτος ομιλούν τα αυταπόδεικτα δεδομένα, και πως κάποιοι απο θέσεις που τους παρέχουμε αντι να συνδράμουν και να αναβαθμίζουν στον βαθμό που μπορούσαν και μπορούν αποκλειστικά αποκομίζουν, αρα αμφισβητώ την ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

Εσείς; (Ακόμα και εσυ που είσαι φανατικό μέλος της ΝΔ, ποια είναι η ειλικρινής άποψη που έχεις;) Aντί όπως οφείλουν και βάση του ρόλου που έχουν να κάνουν έστω μια προσπάθεια αναβάθμισης στην ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, μόνο υπονομεύσεις δεδομένα εχουμε, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ απο όλους τους πολιτευτές,

Αρα αυταπόδεικτα ποια είναι η ΠΡΟΣΦΟΡΑ;.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Αλεξάνδρα Πάλλη αλλάζει πάλι τώρα με την ΝΔ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">