ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σύσσωμη Tοπική της ΝΔ προσχώρησε στην Χρυσή Αυγή!



Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Αγίου Φανουρίου πρόσφατα προσχώρησε σύσσωμη στην Χρυσή Αυγή.

Στην ανακοίνωσή τους τονίζουν χαρακτηριστικά:

"Πιστέψαμε σε ένα δεξιό κόμμα που θα πήγαινε κόντρα στους εχθρούς της πατρίδας μας και τους υπερασπιστές των τοκογλύφων του μνημονίου και της Μέρκελ. Αντί γι' αυτά διαπιστώσαμε συνεχείς παλινωδίες και αλλαγές πλεύσης στην πολιτική της, τις γνωστές "κωλοτούμπες" του αρχηγού της παράταξης και των στελεχών της.

Διαπιστώσαμε παράλληλα ότι οι ιδέες που παραδοσιακά μας εκφράζουν ως ενεργά πολιτικοποιημένα μέλη του κόμματος, εκφράζονται με σαφήνεια, ειλικρίνεια και καθαρότητα από το Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή.

 Ένα κόμμα που παρ όλες τις ύβρεις που δέχεται, εκφράζει διαχρονικά ένα σαφή πολιτικό λόγο ενάντια τόσο στην οικονομική κατοχή της πατρίδας μας όσο και στην κατοχή από την αθρόα εισβολή των λαθρομεταναστών.

Καλούμε όλους τους φίλους που πίστεψαν για χρόνια στην Νέα Δημοκρατία, να στηρίξουν στο εξής τον τίμιο, εθνικό, αντιμνημονιακό και πατριωτικό Αγώνα του εθνικιστικού κινήματος Χρυσή Αυγή".

ΥΓ: Πραγματικά η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ φρόντισαν να ισχυροποιήσουν την άκρα δεξιά, και εαν συνεχίζουν να διχάζουν και να εξαπατούν την κοινωνία θα την ισχυροποιήσουν περισσότερο, οπότε στο τέλος της διαδρομής θα μείνει η άκρα δεξιά και η άκρα αριστερά, με ενα κεντρώο χώρο υποκριτών και εξαπατητών, χωρίς κανένα αντίκρισμα στη κοινωνία.

Θυμάσε την ρήση με το άκρον άοτον;

Πάντως προσωπικά αν και είμαι απόλυτα αντίθετος με τις απόψεις και πρακτικές της άκρας δεξιάς, εαν μπορέσουν να εναρμονιστούν περισσότερο με τις δημοκρατικές διαδικασίες χωρίς ακρότητες, θα θεωρούνται περισσότερο ενδεδειγμένη επιλογή έναντι των υποκριτών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Τουλάχιστον αυτοί δεν υποκρίνονται ούτε εξαπατούν την κοινωνία.

Πρός το παρόν θεωρούνται απορριπτέοι απο την ΧΟΥΝΤΑ των ΜΜΕ, όμως εμείς ως αριστεροί πρέπει να δώσουμε λίγο χώρο ώστε να διαφοροποιηθεί η άποψη των υπολοίπων πολιτών, οτι και εμείς ακολουθούμε την στρατηγική φίμωσης. (Εαν τους παρέχεις ολα οσα θέλουν στο τέλος θα διαπίστώσουν οι πολίτες εαν πράγματι πρέπει να τους ισχυροποιήσουν) 

Το κάθε νόμισμα εχει δυο όψεις. Σήμερα ολοι σαφώς με μια τάση υποκρισίας καταδικάζουμε τις *ακραίες μορφές, όμως παραμένει η δεδομένη υποκρισία αυτών που ισχυροποίησαν μοντέλα των δυο μέτρων και σταθμών, και συνεχίζουν να υποκρίνονται χωρίς να δίνουν ουσιαστικές λύσεις.
(Με την διαδικασία απόρριψης, υποκρισίας, και αποστροφής δεν εξαλείφεις τα υφιστάμενα προβλήματα που χρήζουν μέριμνας)

Ο Ρατσισμός είναι αμφίδρομος, διότι ρατσισμός υφίστατε όσων αφορά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κατά των λαθρομεταναστών, και ρατσισμός υφίστατε όσων αφορά τους υπολοίπους κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. (Όμως υπάρχει και ο κοινός ''ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ'' που δημιούργησαν Ανθέλληνες Υπηρέτες της Διαπλοκής και Πολιτικοί Νάνοι, κατά του Έλληνα Πολίτη που έθεσε τον θεμέλιο λίθο των FM απο το 1977 και υπονόμευσαν συνολικά, ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.)

Καλώς η κακώς προσωπικά δεν υποκρίνομε, και πλήρωσα το αντίτιμο επανελλημένα ώστε να ισχυροποιηθεί απόλυτα και υπέρμετρα η διαπλοκή και η ΧΟΥΝΤΑ Μ.Μ.Ε και υπηρετών τους της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

Χαρακτηρίζουν Ακραίες μορφές, λές και δεν ήταν ακραία μορφή αυτό το έκτρωμα που εχουν δημιουργήσει καταπατητές του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, (ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε) που υπηρετούν διαπλεκόμενους ομίλους και κομματικούς φίλους, εχουν διορίσει κάποιους ώστε να διαφυλάσουν τις παρανομίες και αυθαιρεσίες τους σε δήθεν Ανεξάρτητες Αρχές, Ε.Σ.Ρ και .Ε.Ε.Τ.Τ , χάριζαν και διέγραφαν δις οφειλών των διαπλεκομένων, και απο την άλλη οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ αντι να χορηγήσουν μια βεβαίωση λειτουργίας, διέτασαν μόνο διώξεις και κατασχέσεις.

ΑΡΚΕΤΑ με αποδεδειγμένα ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑΝΟΥΣ και τα τσιράκια τους στις τοπικές κοινωνίες που αυταπόδεικτα δεν έχουν καν συνείδηση.

(Υπάρχει σήμερα κάποιος στη ΓΛΥΦΑΔΑ με συνείδηση απο αυτούς που κυβέρνησαν και διοίκησαν και διοικούν;)

(Είναι πολλά τα χρόνια, καθώς και το σύνολο των ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΝ απο επιλεγμένους ΝΑΝΟΥΣ, και συνάμα ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ)

(Εχεις καταλάβει εσυ ο συμπολίτης στη ΓΛΥΦΑΔΑ τι εχουν πράξει άτομα που εχουμε συνδράμει ώστε να εκλεγούν και να αυθαιρετούν υπηρετόντας ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ, ενω διατυμπανίζουν τις ευαισθησίες και την καταλληλότητα τους;)

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ η καταλληλότητα, υπηρετούν η υπηρέτησαν τον ΔΗΜΟΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, η έστω για μια φορά έδειξαν ενδιαφέρων η μέριμνα για ΤΟΠΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ μετά απο ΑΙΤΗΣΕΙΣ, αυτοι που ζητούν καρέκλες, αξιώματα, τιμές στη Πόλη μας;

Δηλώνουν οτι θέλουν  ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ δημοκρατικές διαδικασίες, ενω δεν υπάρχει ουτε μια ΑΠΟΔΕΙΞΗ απο την πλευρά τους οτι μπορούν και θέλουν να λειτουργήσουν με αυτό τον τρόπο.
Αυτοί οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και συνάμα ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ είναι περισσότερο ΑΚΡΑΙΟΙ διότι ΥΠΑΡΧΕΙ το σύνολο των ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ, και πραγματικά πρέπει να φύγουν με ''ΚΛΩΤΣΙΕΣ'' απο τις θέσεις πλαισίωσης διότι είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για τον κάθε ΔΗΜΟΤΗ.

ΔΕΝ δικαιούτε να διαβιοί εις βάρος του ΔΗΜΟΤΗ και ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΝΤΑΣ ο εκλεγμένος, ενω δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ για τον ΔΗΜΟΤΗ και ΤΟΠΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ.
(Είναι συγκεκριμένος ο ρόλος αυτού που ζητά την εκλογή, ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ)

Τώρα εαν όλοι και όλες εσείς είσαστε διεστραμένοι δικαιωμα σας, όταν διαπιστώνεται αυτούς τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ στη ΓΛΥΦΑΔΑ να διορίζουν τους συγγενείς γνωστούς και φίλους, ενω ουδέποτε έπραξαν το ελάχιστο κατόπιν ΑΙΤΗΣΕΩΝ και του συνόλου της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

ΔΕΝ πειράζει λαμόγια, ΜΟΝΟΣ μου θα τους γ@μήσω, και πλησιάζει ο ΧΡΟΝΟΣ.
(Εαν ήθελα πολιτικές πλάτες θα τις είχα απο την αρχή, (ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ) Εντιμές και Αξιοκρατικές πλάτες θέλω)

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ; Δεν είμαι σίγουρος πλήν εμού.

(ΣΗΜΕΡΑ, αποτελεί και προσωπική δικαίωση το ΤΕΛΟΣ του ΛΑ.Ο.Σ Καρατζαφέρη, όπως και το τέλος της παντοκρατορίας ΠΑ.ΣΟ.Κ και Ν.Δ, διότι ένας ένας οι υποκριτές βρίσκουν τον δρόμο τους, όπως και η δυναμική των κομμάτων, και αυτο οφείλετε στην συνολική εργασία όλων εμάς, και σαφώς οχι μόνο σε αντιπολιτευόμενες ομάδες που πάλι αναξιοκρατικά καρπώνονται)

Η Αναξιοκρατία είναι το βασικό χαρακτηριστικό του παρόντος,εαν  και οι κερδισμένοι του σήμερα εμμένουν σε ταυτόσημες πρακτικές, είναι βέβαιο οτι θα υποβαθμίσουν και την δική τους παρουσία αύριο. (Όταν πραγματικά θέλεις να αλλάξεις το οτιδήποτε, πρόσεξε να μην ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΑΙ οπως οι προηγούμενοι)

Να μην σας ενοχλεί υποκριτικά οτιδήποτε χαρακτηρίζεται ακραίο, διότι βάση των ζημώσεων και της διαμόρφωσης που έκαναν ακατάλληλοι πολιτευτές των δυο μέτρων και σταθμών διαχρονικά θα υφίστατε ενα πολιτικό δίπολο στην Ελλάδα.

Μελλοντικά αντί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, άκρα αριστερά και άκρα δεξιά θα έχετε.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ 2: Αυταπόδεικτα ποιός είναι ο τρόπος που σκέπτονται συνολικά οι πολιτικοί των 40 ετών εναλλαγής στην Ελλάδα όσων αφορά το πολίτευμα και το ΣΥΝΤΑΓΜΑ;
(Μήπως είναι ακριβώς ο ίδιος που έχει περάσει και εχει διαφθείρει και το σύνολο σχεδόν των ανεύθυνων πολιτών;)

ΟΠΟΙΟΣ εχει πέντε φράγκα περισσότερα να εξαγοράζει πουλημένους, και κάνει όσες αυθαιρεσίες θέλει και να τις συγκαλύπτουν, να πολιτεύεται και να ρυθμίζει τα δικά του ζητήματα, να στηρίζεται απο διευθαρμένους αρχικά συνειδησιακά σε όλα τα επίπεδα, απο κοινού να νομοθετούν υπέρ των συμφερόντων των κομμάτων τους, να διορίζουν ακατάλληλους ώστε να παγιώνεται οτιδήποτε εξυπηρετεί τους ιδίους, και όσων αφορά τους υπόλοιπους ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
(Πόση ανευθυνότητα υπάρχει σε όλους εσάς, και ποσή παλιανθρωπιά;)

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ διότι σε τοπικό επίπεδο στη ΓΛΥΦΑΔΑ δοκιμάζουμε τους πολιτευόμενους δεκαετίες, και αυταπόδεικτα όλοι ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ την ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

Και τέλος, εσένα που σε έχουν βάλει είτε απο την μια πλευρά είτε απο την άλλη, Αξιολόγησε και Κρίνε την δική μου Άποψη και Στάση.

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΚΡΑΙΟ απο αυτούς που κυβερνούσαν τα 40 τελευταία χρόνια και συνεχίζουν να διοικούν ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ και ΑΝΕΥΘΥΝΑ, αρκεί να διαπιστώσεις το ΕΡΓΟ αυτών που πλαισιώνουν (ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ) καθώς και τον τρόπο σκέψης ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ που εχουν κάνει ενω τους στηρίξαμε ώστε να εκλεγούν και να πλαισιώσουν.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σύσσωμη Tοπική της ΝΔ προσχώρησε στην Χρυσή Αυγή! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">