ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μετά την αρχική υπονόμευση απο τον Κώστα Κόκκορη απαξιώνω ότι συμβαίνει στον Δήμο Γλυφάδας


Μετά την αρχική υπονόμευση απο τον Κώστα Κόκκορη, (εξαίρεσης απο την παραταξη του, και καλύτερα για εμένα σήμερα) απαξιώνω ότι συμβαίνει στον Δήμο Γλυφάδας, μέχρι τις επόμενες εκλογές που θα οδηγήσουμε τα κατάλληλα πρόσωπα, ώστε να εχουμε μια τοπική αυτοδιοίκηση που αρμόζει σε σοβαρούς και υπεύθυνους δημότες.

Είναι γνωστό οτι πέρασα δημόσια μήνυμα με την κίνηση μου να θέσω υποψηφιότητα για το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ, και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να γίνω Δήμαρχος, άλλωστε το αποσαφήνισα απο την αρχή, και δεν έδωσα συνέχεια, όμως ήθελα  να διαπιστώσουν όλοι σε τοπικό επίπεδο τι σημαίνει κομματικοί μηχανισμοί, οι οποίοι είναι εδρεωμένοι στη βάση υπονόμευσης κάθε πολίτη που δεν είναι κομματόσκυλο, και οτι η συνολική λειτουργία τους είναι υπονομευτική.

(Κατα τον ίδιο ακριβώς τρόπο λειτούργησε και ο Κόκκορης σε τοπικό επίπεδο, διότι εξαίρεσε άτομο που ήταν συνυποψηφιός του, και επέλεξε και κάποια άτομα τα οποία δεν είχαν η έχουν καμία προσφορά στην τοπική κοινωνία) και εαν υπάρχει έστω και ένας που αμφισβητεί την αυταπόδεικτη αλήθεια, προφανώς είναι ανεγκέφαλος.

Είναι γνωστό επίσης ότι στήριξα την εκλογή Κώστα Κόκκορη γνωρίζοντας τι θα ισχύσει στην Γλυφάδα, ώστε στις επόμενες εκλογές επιτέλους οι δημότες να λειτουργήσουν περισσότερο υπεύθυνα κάνοντας τις επιλογές που χρειάζονται.

Οι επόμενες εκλογές στην πόλη μας θα είναι σημαντικές, και θα διαπιστωθεί οτι στο μέλλον η Γλυφάδα θα γίνει πρότυπο Δήμου, και με ενα μοντέλο τοπικής αυτοδιοίκησης που χρειάζεται η Πόλη μας και οι δημότες.

Δεν είχα καμία διάθεση μετά την κορυφαία υπονομευσή μου απο εναν άνθρωπο ο οποίος δεν εχει καν την εντοπιότητα, να παρευρίσκομαι σε ενα χώρο που λειτουργεί φασιστικά, όπως είναι το δημαρχείο Γλυφάδας.

(Δεν πρέπει να ξεχνάς οτι προσωπικά αφιέρωσα δεκαετίες με συγκεκριμένα μηνύματα και γνωρίζοντας τι θα συμβεί σε όλες των περιπτώσεων σε τοπικό επίπεδο, ώστε να γίνει συνείδηση και αντίληψη η αλλαγή νοοτροπίας, που θα οδηγήσει μελλοντικά την ΓΛΥΦΑΔΑ σε μια φάση και ενα επίπεδο που αρμόζει στο σύνολο.)

ΒΕΒΑΙΑ μέχρι και σήμερα έχουμε ισχυροποιημένο το μοντέλο της κομματοκρατίας, των ρουσφετιών, της οικογενειοκρατίας, της αναξιοκρατίας, του αυταρχισμού και των εγωκεντρισμών λαμογιών, όμως οι περισσότεροι και περισσότερες πλέον σήμερα ενοχλούνται και τα καταδικάζουν ως μοντέλα εφαρμογής.

ΑΡΑ είναι θέμα χρόνου και επιλογών η διαφοροποίηση και θα ΥΠΑΡΞΕΙ, οχι γιατί το επιθυμώ εγω προσωπικά, γιατί σήμερα το θέλει η πλειοψηφία... που σε καμία περίπτωση δεν θέλει να την ταυτίζουν με τις πρακτικές ακατάλληλων και ανέντιμων πλαισιωτών, διότι έκαναν το λάθος να τους ψηφίσουν.

Οι δημότες κρίνοντας και αξιολογώντας τι συμβαίνει και σημερα στον Δήμο Γλυφάδας, με ξαδέλφια και το συγγενολόϊ αρκετών εκλεγμένων, που θέλουν την τοπική αυτοδιοίκηση μικρομάγαζο του κάθε κομματόσκυλου κομμάτων που καταδικάσαν οι πολίτες, όπως και τις πολιτικές και πρακτικές τους, θα λειτουργήσουν στις επόμενες εκλογές με σοβαρότητα.

Σοβαρότητα που επ' ουδενί δεν υπάρχει ούτε σήμερα στην δήμο Γλυφάδας μετά την δεδομένη αποστροφή της πλειοψηφίας του 60%, και τις επιλογές μιας μειοψηφίας κομματικών μελών Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ, και συγγενών των εκλεγμένων που φρόντισαν να τους βολέψουν στον Δήμο Γλυφάδας απόλυτα ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, ενω σε άλλες περιπτώσεις και μετά απο ΑΙΤΗΣΕΙΣ το παίζουν ΚΙΝΕΖΟΙ. (Στις δεδομένες περιπτώσεις έχουμε να κάνουμε με ρουσφέτια, στις άλλες περιπτώσεις με αιτήσεις και ουσιαστικό πρόβλημα... (ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ)

Απόλυτα ακατάλληλοι πολιτευόμενοι που πρό των εκλογών θα τακτοποιηθούν δημόσια, με το σύνολο των στοιχείων των ρουσφετιών που εχουν κάνει, καί όλων των άλλων που απαιτείται να γνωρίζουν ΟΛΟΙ.

Δεν εχει κανένα δικαίωμα ο κάθε εκλεγμένος να λειτουργεί ρεβανσιστικά απο θέση που του έχει παρέχει το σύνολο των δημοτών για συγκεκριμένο ρόλο και λόγο.

Αυτά που λαμβάνουν χώρα στον δήμο Γλυφάδας με ενέργειες απο συγγενείς του κ. Κόκκορη κατόπιν εντολών του ιδίου, όπως και η μέχρι σήμερα συνολικές ενέργειες, καταδεικνύουν το επίπεδο του ατόμου, επιπροσθέτως όλων των άλλων γνωστών μέχρι τώρα, και αγνώστων στοιχείων που θα υπάρξουν στο μέλλον πρός ενημέρωση του συνόλου.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Ελπίζω να εχει γίνει αντιληπτό για ποιούς λόγους δεν εχω παραστεί σε κανένα Δημοτικό Συμβούλιο. (Το επίπεδο είναι κάτω του μηδενός)  

ΥΓ 2: Αντι για Κοκκορομαχίες απαιτείται σοβαρότητα η οποια δεν υπάρχει. (Υπάρχει όμως διαπλοκή και ευτελισμένο επίπεδο που υποβαθμίζει και το σύνολο των υπολοίπων, αν και σε αρκετές περιπτώσεις δεν τους αρμόζει)

ΥΓ 3: Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. (Σε αντίθεση με πάρα πολλούς που επιφανειακά και πλασματικά θεωρούνται σοβαροί, είμαι ο σοβαρότερος και εντιμότερος όλων, και το γνωρίζουν ΟΛΟΙ) ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ  ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ

ΥΓ 4: Γνωρίζω και δεν λιβανίζω, δεν λιβανίζω άρα δεν είμαι εγκάθετος και πληρωμένος, άρα είμαι συνειδητοποιημένος, άρα είμαι κατάλληλος. (Μήνυμα πρός όλους, διότι εκφράζει το σύνολο)

ΥΓ 5: Πρώτον, υπάρχει το σημαντικότερο δεδομένο, δεν είμαι ''καμένος'' σε αντίθεση άλλων που κάηκαν.... οπότε στις επόμενες εκλογές είναι τελειωμένοι.

Δεύτερον, όσοι επανελλημένα και εσκεμένα υπονομεύονται, κ.α, κάτι το οποίο το εχει βιώσει καθ' ολοκληρία και κατ΄ επανάληψη ενα σημαντικό τμήμα του ελληνικού λαού, αξίζουν περισσότερο αυτών που τους υπονόμευσαν. (Σε αυτούς θα δώσουμε ευκαιρίες, και θα μας δώσουν ευκαιρίες)

Η τελευταία πρόταση είναι η σημαντικότερη και περικλείει το απόλυτο της Αλήθειας και της εντιμότητας. (Δεν μας έδωσαν ούτε μια ευκαιρία, εμείς τους δώσαμε επανελλημένα όσες ζήτησαν, και απέδειξαν οτι είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ)

Και τέλος, σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ πολίτες όλων των ιδεολογιών και πεποιθήσεων δηλώνουν την στηριξή τους ανοικτά, ώστε να υπάρξει αυτή η λεπτή ισορροπία διαφοροποιήσεων αυτών που σε αρκετές περιπτώσεις γνωρίζουν και πρέπει να αλλάξουν αυτη την σαθρή πραγματικότητα.

ΕΑΝ δεν μπορείτε να μας το πείτε απο σήμερα, και αρχίζουμε απο την ΓΛΥΦΑΔΑ, και αυτούς που βρίσκονται περισσότερο κοντά σε εμάς.

* Παρεπιπτόντως δεν φοράω ποτέ γραβάτες, και είναι σαφές οτι εχω κάνει οτι μπορούσα πλήν των δεδομένων υπονομεύσεων απο άλλους βάση σκοπιμοτήτων κ.α ώστε να καταρίψω απόλυτα το μοντέλο της σοβαροφάνειας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μετά την αρχική υπονόμευση απο τον Κώστα Κόκκορη απαξιώνω ότι συμβαίνει στον Δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">