ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Κυριάκος Μητσοτάκης Υπηρετούν Διαπλεκόμενους Ομίλους

Δεν θέλαμε να σχολιάσουμε.. αλλά αυτά που είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης χθες βράδυ στη ΝΕΤ είναι απίστευτα.

Πραγματικά απίστευτα…και παιδαριώδη και δείχνουν παντελή έλλειψη στρατηγικής και θέσεων της Ν.Δ.

Δείτε στο βίντεο στην συνέχεια του άρθρου το σχετικό απόσπασμα με τις δηλώσεις του κ. Βαρβιτσιώτη.

Είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης στην ουσία ότι, θα δίναμε ψήφο ανοχής στον Τσίπρα για να αποδείξουμε
ότι οι προτάσεις του είναι κενές περιεχομένου και ότι δεν θα έκανε τίποτα…

Είπε επίσης ο Μιλτιάδης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μας οδηγεί στην έξοδο απ το ευρώ…ότι είναι επικίνδυνοι, αλλά κατά τα άλλα η Ν.Δ θα έδινε ψήφο ανοχής σε αυτούς τους επικίνδυνους…



H άποψη του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Προσωπικά δεν εχω κανένα πρόβλημα ώστε να σχολιάσω, σε αντίθεση με το blog εχω μάτια και βλέπω. Tο θέμα είναι οτι Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Κυριάκος Μητσοτάκης πήραν τις περισσότερες ψήφους στην Β.Αθήνας, και είναι γνωστό οτι τα Μ.Μ.Ε κάνουν οτι μπορούν ώστε να επανεκλεγούν, χωρίς να εχουν δώσει ούτε ενα δείγμα γραφής εκπροσώπησης του πολίτη και κατοίκου στην Β.Αθήνας.

Ειδικά για την περίπτωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είναι παράγωγο της οικογενειοκρατίας και ενός πρώην πρωθυπουργού ο οποίος αν και κάτοικος Γλυφάδας υπονόμευσε τον πρωτεργάτη ενός χώρου, και ξεπούλησε όπως και οι υπόλοιποι που ακολούθησαν σε διαπλεκόμενα, χρηματοδότες, ομίλους χειραγώγησης, πολυεργολάβων κ.α. γνωστά που εχουν συνδράμει ώστε η χώρα να οδηγηθεί σε τέλμα, και είχε ενημερωθεί με το σύνολο των εγγράφων και όσων εχουν τελεστεί σε τοπικό επίπεδο, απεδείχθει οτι είναι όμοιος του πατρός του.

(ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υπηρέτησαν και υπηρετούν την διαπλοκή και μόνο, και σκόπιμα δημιούργησαν συνθήκες φυσικής εξόντωσης κάθε πολίτη ο οποίος δεν είναι μέλος των κομμάτων τους, η χρηματοδότης, πολυεργολάβος κ.α.)

 Όσο για τον Μιλτιάδη το παίζει ΚΙΝΕΖΟΣ όπως και ολοι οι υπόλοιποι σε τοπικό επίπεδο στη ΓΛΥΦΑΔΑ, ενω βαυκαλίζονται για την καταλληλότητα τους και την αξία τους ώστε να εχουν εμπλοκή με τα κοινά. (ΘΕΩΡΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ)

Και με το σύνολο των πολιτών να ήταν ευχαριστημένοι, υπάρχουν τα αυταπόδεικτα και μη αμφισβητήσιμα δεδεμένα, ΑΠΌΛΥΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, και ενος αντισυνταγματικου πλαισίου που υποθάλπουν ακατάλληλοι πολιτευτές που ζητούν την εκπροσώπηση του συνόλου, ενω φρόντισαν να ξεπουλήσουν το σύνολο των δημοσίων αγαθών σε διαπλεκόμενους ομίλους, και κομματικούς φίλους, και απο την άλλη να καταστέψουν κάθε δημοκράτη πολίτη και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ. και να ξεπουλάς την συνειδηση σου σε ακατάλληλους πολιτικούς των δυο μέτρων και σταθμών, που δεν έκαναν τίποτα για την ΓΛΥΦΑΔΑ, για τον πρωτεργάτη ενος χώρου στην ΕΛΛΑΔΑ, και ευρύτερα για την Νότια Αττική που δεν έχει σήμερα κανένα Ραδιοφωνικό Σταθμό των Δημοτών, άρα δεν υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Να τους λουστείτε, εγω σε αντίθεση με τις δικές τους πρακτικές υπονόμευσης, και συκοφάντισης ώστε να αποποιούνται των ευθυνών τους, θα εμμένω και θα περνάω δημόσια την ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB.

 Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Σημειωτέον οτι κάτι ανάλογο ισχύει σχεδόν στο σύνολο των πολιτικών εντός του κοινοβουλίου.

(Αρκεί να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα και οι μικροπολιτικές τους σκοπιμότητες, όλα τα υπόλοιπα όπως είναι το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, η ΙΣΟΝΟΜΙΑ, και η ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ, όπως και οι ανθρώπινες ζωές των πολιτών, είναι μηδενικής Αξίας και σπουδαιότητας για δαύτους)

ΥΓ 2: Το ψευτοεπιχείρημα οτι σήμερα έχουμε πληθώρα Ιδιωτικών Ραδιοτηλεοπτικών μέσων, άρα ακούγονται όλες οι απόψεις είναι μια φλούδα, δεν υπάρχει Δημοκρατικότητα και έχουμε σημαντικό έλλειμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

(Επιτέλους αυτοί που ισχυροποιούνται σήμερα απο όλους εμάς να δείξουν το απαιτούμενο ενδιαφέρων, διαφορετικά και ο ΣΥΡΙΖΑ γίνετε συνεχιστής της παράδοσης Διαπλοκής και ευτελούς Δημοκρατίας των δυο μέτρων και σταθμών και της ανευθυνότητας εγκληματιών κοινά αμοιβομένων)

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 90,6 MHZ 1977 - 2004 ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, απο τους υπηρέτες της διαπλοκής σς όλα τα πόστα της πολιτείας, με στόχο την φυσική εξόντωση του πολίτη πρωτεργάτη και δημοκράτη.

(Είναι σοβαρό Κράτος και κατάλληλοι πλαισιωτές αυτοί που έλαβαν 100 Αιτήσεις για μια επανεξέταση της ΑΥΤΗΣΕΩΣ για ΙΔΡΥΣΗ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ώστε να παρέχουν μια βεβαίωση λειτουργίας, και αντι αυτού που έπρεπε να πράξουν υπέγραψαν επανελλημένα διώξεις, και κατασχέσεις;)

(Υπάρχει ίχνος καταλληλότητας σε διορισμένους οι οποίοι σχεδιάζουν την φυσική εξόντωση του πολίτη, και ενω είναι ενημερωμένοι με σειρά αιτήσεων κάνουν σκόπιμα παρατυπίες παραχώρησης δημοσίου αγαθού σε κόμμα και πολιτικό ο  οποίος είχε καταθέσει για άλλη συχνότητα; )

BΛΕΠΕ ΡΑΔΙΟΑΣΤΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ κατέθεσε για τους 102,7 και παράτυπα μετά απο χρόνια λειτουργίας στους 102,7 mhz λειτουργεί με τις ευλογίες του Ε.Σ.Ρ και της Ε.Ε.Τ.Τ. στους 90,6 mhz

TO KEIMENO ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, για ευνόητους λόγους. (Καλώς η κακώς δεν εχω κανένα ενδοιασμό να λεω την αλήθεια. Γεννήθηκα στη Γλυφάδα απο φτωχούς γονείς της εργατικής τάξης, και ανθρώπους που εκτιμούσαν την ειλικρίνια και την εντιμότητα.
Ποτέ δεν υπήρξα ψώνιο, ούτε θα υπάρξω. Εαν επιθυμούσα την δημοσιότητα, και την αναγνωρισιμότητα, σαφώς θα είχα ακολουθήσει άλλες πρακτικές.

Πολλές φορές μου δώθηκε η ευκαιρία να πλαισιώσω μια θέση και στην κρατική Ραδιοτηλεόραση, ακόμα και πρόσφατα, δεν είναι αυτο που με ενδιαφέρει. (καλύτερα να ψοφήσω εαν οι πολιτικοί δεν μεριμνήσουν ώστε να διευθετήσουν το ζήτημα)

ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΘΗΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.....Ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM 90,6 ΜΗΖ.

(υποχρέωση των πολιτευομένων ήταν και είναι να μεριμνούν ώστε να υπάρχει εκπροσώπηση του πολίτη δημότη, και επίλυση όλων των τοπικών ζητημάτων, αντί αυτών που έπρεπε και πρέπει να κάνουν, υπήρξαν άλλα και είναι γνωστά)

Το θέμα είναι το έλλειμα της Δημοκρατίας σε πολλους τομείς της Ελληνικής πραγματικότητας, η Νότια Αθήνα έπρεπε να έχει τουλάχιστον ενα μέσο των δημοτών. Οι πολιτικοί μας δεν εχουν κάνει απολύτως τίποτα, και αυτό θεωρείται τεράστιο λάθος αν αναλογιστεί κάποιος οτι υπήρχαμε μια δεκαετία πρίν τον ΑΘΗΝΑ 9.84 του Μιλτιάδη Εβερτ.

Ακόμα και η παλία φουρνιά πολιτικών δημιούργησε, η νεα γενιά τι στο διάολο κάνει, και ύστερα απο τόσες φορές που εχω ανακινήσει το συγκεκριμένο ζήτημα;

ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ και ευρύτερα στην Νότια Αθήνα διαμένουν σειρά πολιτικών οι οποίοι είχαν τον πρώτο λόγο και ισχυρές θέσεις επι μακρόν, και σήμερα ισχύει κάτι ανάλογο όμως ΟΥΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΛΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

4 σχόλια:

  1. ΧΟΝΔΡΟ ΦΑΟΥΛ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε άνθρωπε του θεου, εκτός απο ειρωνία οι έλληνες, δεν γνωρίζουμε τίποτα άλλο.

    Ειναι βεβαιωμένο οτι κανείς πλέον δεν αντιλαμβάνεται την θέση των άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευάγγελος Πατέρας14 Μαΐου 2012 στις 6:31 μ.μ.

    Μπορείς να παρέχεις σε κάποιους οτι ζητήσουν και όσες φορές το ζητήσουν;

    Θα διαπιστώνεις πάντα οτι όσες παροχές και εαν τους κάνεις, πάντα ο εαυτούλης τους θα είναι στην πρώτη προτεραιότητα.

    Όλοι οι υπόλοιποι και τα δικά τους ζητήματα είναι χωρίς καμία προοπτική και σημασία.

    Ο εαυτούλης τους μόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εαν δεν εκτιμούν την αλήθεια την οποία γνωρίζουμε όλοι είναι πραγματικά εγκληματίες.

    Δεν έχουμε δημοκρατία στην ελλάδα, και είναι ενας σημαντικός λόγος που αυτή την περίοδο επιλέγουμε τον σύριζα, και πολλούς ανθρώπους που προέρχονται απο την εργατική και αστική τάξη, θεωρόντας οτι μπορούν να καταλάβουν τι χρειαζόμαστε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Κυριάκος Μητσοτάκης Υπηρετούν Διαπλεκόμενους Ομίλους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">