ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Απόλυτα επιτυχημένη η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ στην πλατεία Καραϊσκάκη


Oλοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν περισσότερη του αναμενόμενου, δεδομένης της αποστροφής του κόσμου - και δίκαια - σε πολιτευτές και κατ'επέκταση πολιτικά ζητήματα, και είναι γνωστοί οι λόγοι.

Όπως και να το εξετάσει κάποιος μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηρίζεται  - δεδομένης της μη ενημέρωσης αυτής της εκδήλωσης απο το σύνολο των τοπικών Μ.Μ.Ε με εξαίρεση μόνο δυο.


Η συμμετοχή των πολιτών στην ανοιχτή συζήτηση συνέδραμε ώστε να υπάρχει κλίμα ανταλλαγής απόψεων όπως και θέσεων, με ενδεικτικό παράδειγμα τον κ.Τόλη εαν δεν με απατά η μνήμη μου, ο οποίος εργάζεται ως οικονομολόγος σε αμερικανικό πανεπιστήμιο και έθεσε ΄στην σωστή διάσταση το ζήτημα του ευρώ και των μελλοντικών ενδεχομένων για την χώρα μας.


Ενδιαφέρων αποτελεί η παρουσία του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Γλυφάδας κ .Νικηφόρου Τσαρούχα ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την σημερινή εκδήλωση.


Αναλυτικότερα και περισσότερα όσων αφορά την σημερινή εκδήλωση, όπως και ενημερωτικό βίντεο θα υπάρξουν αύριο στον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB.


Παρών στην εκδήλωση και ο αδερφός του κ. Τάσου Ταστάνη, Άρης Ταστάνης, συγγραφέας και ποιητής.

ΓΛΥΦΑΔΑ, Πέμπτη 31 Μαϊου 2012

Φωτορεπορτάζ - Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Απόλυτα επιτυχημένη η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ στην πλατεία Καραϊσκάκη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">