ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αυτό που έκαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν άθλος

Αγκαλιασμένοι όλοι μαζί τραγουδούσαν τον ύμνο του Ολυμπιακού, οι νέοι πρωταθλητές Ευρωλίγκας, με την είσοδο των τηλεοπτικών συνεργείων και των εκπροσώπων του Τύπου, λίγα λεπτά μετά τη στέψη, στ’ αποδυτήρια του «Σινάν Ερντέμ».

Μετά τις καθιερωμένες δηλώσεις, ένας ένας παίκτης έβγαζε μία αναμνηστική φωτογραφία με το τρόπαιο, όταν την είσοδό του έκανε στ’ αποδυτήρια ο πατέρας του Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, Κωνσταντίνος.

Αμέσως έγινε απόλυτη ησυχία και οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς περίμεναν ν’ ακούσουν τα λόγια του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου. «Ήρθα να σας ευχαριστήσω! Αυτό που κάνατε ήταν άθλος. Ευχαριστώ εσάς και τον Ντούσαν Ίβκοβιτς,» είπε εκείνος.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς του απάντησε: «Εσείς βοηθήσατε όλους τους χριστιανούς. Υποσχεθήκαμε στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο πως θα τον επισκεφθούμε στην επόμενη επίσκεψή μας στην Πόλη, αλλά δεν τα καταφέραμε.» Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος απάντησε: «Μου το είπε σήμερα!» Κι ο Ντούντα δικαιολογήθηκε: «Σήμερα ήταν λίγο δύσκολο».

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος πρότεινε: «Αύριο, να πάμε αύριο!» Κι ο Ίβκοβιτς του εξήγησε: «Αύριο έχουμε την πτήση και προπόνηση. Εντάξει, εντάξει. Θα πάμε μαζί. Εσείς, εγώ και τα παιδιά (Παναγιώτης και Γιώργος). Έχετε δίκιο! Το υποσχεθήκαμε και πρέπει να κρατάμε το λόγο μας!»

Η ομάδα του Ολυμπιακού θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του δεύτερου ευρωπαϊκού τροπαίου τους στο πιο φημισμένο νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης “Reina”, στο Βόσπορο. Η προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης του τσάρτερ ήταν για τις 10:00 το πρωί, αλλά η ΚΑΕ Ολυμπιακός κάνει προσπάθειες να μεταθέσει την ώρα απογείωσης για ευνόητους λόγους.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αυτό που έκαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν άθλος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">