ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έκκληση πρός την επιστημονική κοινότητα και δημοσιογράφους


Έκκληση πρός την επιστημονική κοινότητα και δημοσιογράφους, να επισκευθούν την Γλυφάδα για μια στοιχειώδη έρευνα. (Πραγματικά θα εκπλαγείται απο τις απόψεις που υπάρχουν, όπως και απο τα επιχειρήματα και την στάση ειδικά των εκλεγμένων)

Τι έχεις Γιάννη; Τι είχα πάντα. Απο όποια οπτική και να δεις το φαινόμενο ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ στην Ελλάδα, καθώς και Δημοσιογραφία, διαπιστώνεις το απόλυτο της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ. (Πολιτικοί που υποκρίνονται, και δημοσιογράφοι που πράτουν ανάλογα)

Καλώς η κακώς, συνολικά η Ελληνική κοινωνία εχει διευθαρεί και υποβαθμίζει την Δημοκρατία όπως και τον Πολιτισμό, έννοιες παραλληλισμένες τουλάχιστον στην χώρα μας, διότι χωρίς δημοκρατια δεν υφίστατε πολιτισμός ουσίας, και με μια διαχρονικά κατ'επίφαση δημοκρατία, έχουμε εναν ανάλογο υφιστάμενο πολιτισμό, αλλοιωμένο των δυο μέτρων και σταθμών, και του ιδιοτελούς συμφέροντος αυτών που κάνουν χρήση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ώστε να εκλεγούν, όμως στη συνέχεια οτι υφίστατε Συνταγματικά πρέπει να το καταπατήσουν, και το κάνουν ΟΛΟΙ.

Προκαλώ τον οποιονδήποτε επιστήμονα και δημοσιογράφο, να έρθει στη Γλυφάδα και να κάνει μια στοιχειώδη έρευνα, πως αντιλαμβάνεται η πλειοψηφία σε αυτη την Πόλη τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

 Πως αντιλαμβάνεται η πλειοψηφία σε αυτη την Πόλη τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, και ειδικά οι εκλεγμένοι, και όσοι όσες δεν έχουν ούτε την εντοπιότητα, όμως κάποιοι φροντίζουν να τους εκλέγουν με καθαρά ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ώστε να υποβαθμίζουν διαχρονικά την τοπική κοινωνία, και τον τοπικό πολιτισμό.
(ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ)

Το αντίτιμο επαγγελματιών μελών κομμάτων που πλαισιώνουν, και φρόντισαν να εξαφανίσουν κάθε στοιχειώδη ίχνος ΑΥΤΟΥΣΙΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

(Σε πλήρη αντίθεση με άλλες Ελληνικές πόλεις που έχουν καθαρά αυτούσιο ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ σε όλους τους τομείς , σε μια απο τις πρώτες πόλεις σε έσοδα και επισκεψιμότητα , ΣΉΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ οτιδήποτε έρχεται εισαγώμενο (και εκτός των τοπικών συνόρων) και αναπαράγεται στην τοπική κοινωνία της ΓΛΥΦΑΔΑΣ)

(Ποιός είναι σήμερα ο αυτούσιος τοπικός Πολιτισμός, και σε ποιούς τομείς;)

EXEI τεράστιο επιστημονικό ενδιαφέρων βάση του συνόλου των αυταπόδεικτων.

(Εαν το πράξω εγω, είμαι για τους υποκριτές εμπαθής, *γραφικός, κ.α,  που βολεύουν και εξυπηρετούν αποδεδειγμένα υπονομευτές)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Ζητώ ταπεινά συγνώμη για το απόλυτο της ειλικρίνιας, και το οτι οσο και εαν προσπάθησα δεν κατάφερα να γίνω γουρούνι και υποκριτής, ώστε να ενταχθώ στην ομήγυρη  υποκριτών και υπονομευτών, σε μια κοινωνία που αναπαράγει γουρούνια και αγνόμωνες, και ειδικά σε θέσεις πλαισιωτών που ενω αποκομίζουν συνεχίζουν τις υπονομεύσεις χωρίς καμία διάθεση ουσιαστικής προσφοράς ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ΑΛΗΘΕΙΑΣ σε ενα τόπο που διαβιούν.

*Σημειωτέον, οτι προσωπικά δέχτηκα και στήριξα εως ενός βαθμού το σύνολο όσων εμπλέκονται με τα κοινά, και σε αρκετές περιπτώσεις αναγνωρίζω την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο της τοπικής κοινωνίας, όμως συνεχίζει να υπάρχει το αυταπόδεικτο σχεδόν καθολικής διάθεσης υπονομευτικού χαρακτήρα, χωρίς καμία τάση διαφοροποιήσεων.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι σε τοπικό επίπεδο, σαφώς απο την στιγμή που επιλέγονται, θεωρούνται κατάλληλες και ευφυείς προσωπικότητες, μόνο που δεν υπάρχει παράλληλα και το σύνολο των αποδείξεων ώστε να δεχθώ οτι υπάρχει τουλάχιστον διάθεση έστω και μελλοντικών εξισορροπήσεων.

Ακριβώς απο κάτω υπάρχει ο χώρος η το βήμα αντιπαράθεσης, και σχολίων. ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ δοκιμάστε όλοι και όλες εσείς που βαυκαλίζεστε για τις πολλές ψήφους που σας έδωσαν.

Δώστε τους και μια δημόσια ΑΠΟΔΕΙΞΗ του επιπέδου σας, των γνώσεων σας, της δημοκρατικότητας που σας διέπει, της καταλληλότητας σας, και οτι άλλο εσείς θέλετε, απο την στιγμή που εκατοντάδες στη Γλυφάδα διαβάζουν κάθε προσωπικό μου άρθρο.
(Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, διότι ο κάθε ένας απο τους εκλεγμένους περιμένει κάποιον άλλο να βγάλει το ''φίδι απο την τρύπα'' διαπιστώνοντας το σύνολο την ικανότητα των πλαισιωτών)

Εκτός εαν θέλετε να το περάσω ως ΑΙΤΗΜΑ στο δημοτικό συμβούλιο της Πόλης, απόλυτα νομότυπα, ώστε και εντός της δικής σας ''έδρας'' να διαπιστώσει το σύνολο τι θα πράξετε.
(Θα γίνει οποσδήποτε)

*Γραφικός για υποκριτές του χθές και του παρόντος, είναι το άτομο που εμμένει στην αλήθεια χωρίς αλλοιώσεις, και σκόπιμα υποκριτές και υπονομευτές φροντίζουν ώστε να μην υπάρξει κανένα αποτέλεσμα, συντελώντας ώστε μακροπρόθεσμα να έχουν ιδιοτελή οφέλη, ενω υποβαθμίζουν στην τοπική τους κοινωνία κοιτίδες πρωτογενούς ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

*Οι δρόμοι πολιτικής εξαπάτησης και άκρατου λαϊκισμού οδήγησαν την Ελλάδα να εχει εκατομμύρια πολίτες που απαξιώνουν καλούς και κακούς, ικανούς και ανίκανους, έντιμους και απατεώνες, άρα στην συνείδηση εκατομμυρίων υπάρχει μηδενιστική διαδικασία και ισωπέδωση όλων. Γνωρίζουμε όλοι ποιοι δημιούργησαν αυτη την δεδομένη κατάσταση.

(Η διαδικασία του άρθρου είναι αναβαθμισμένη, όμως εαν θέλετε λαϊκισμό  και με λίγες λέξεις το ουσιαστικό μήνυμα, που θα οδηγήσετε στις επόμενες τοπικές εκλογές το 60% των δημοτών που απαξίωσαν την κάλπη στη Γλυφάδα, ενω εσείς βαυκαλίζεστε για δημοκρατικές διαδικασίες στον ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ως διοικούντες και αντιπολιτευόμενοι καθαρά ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ;)

ΕΞΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ έστειλαν ενα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ μήνυμα. Κάνετε πως το αγνοείται;
(Δώστε έστω μια ΑΠΟΔΕΙΞΗ στην πλειοψηφία της ΠΟΛΗΣ)

Εαν υπάρχει έστω και ίχνος ευθιξίας και εντιμότητας, δώστε έστω και ετεροχρονισμένα μια απόδειξη οτι η πλειονότητα κάνει λάθος, οτι υπάρχει η δυνατότητα να κερδίσεις το σύνολο, και οχι κομματικούς και παραταξιακούς εγκάθετους.

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έκκληση πρός την επιστημονική κοινότητα και δημοσιογράφους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">