ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημοτικό Ωδείο Γλυφάδας και Λένα Μαυρακάκη



«Τραγούδια της Ελλάδας…» ήταν ο τίτλος της συναυλίας αφιέρωμα στον Οδυσσέα Ελύτη που πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το Δημοτικό Ωδείο Γλυφάδας, με τη συμμετοχή της χορωδίας του Παιδικού Χωριού SOS.

Στη συναυλία, τη διοργάνωση της οποίας επιμελήθηκε η τομεάρχης του Ωδείου Λένα Μαυρακάκη, ακούστηκε μελοποιημένη ποίηση από μεγάλους Έλληνες συνθέτες και συμμετείχαν μουσικά σύνολα με μαθητές και καθηγητές του Ωδείου.

Την επιμέλεια της ορχήστρας – ενορχήστρωσης είχαν οι Δημήτρης Κεχρής και Γιώργος Πανταλός. Απαγγελία ποιημάτων Μαρίνα Χέλμη, τραγούδι διδασκαλία Δήμητρα Δανιηλ, χορωδία- διδασκαλία –διεύθυνση Μαρία Μπιλίκα.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας μοιράστηκαν λουλούδια και έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο ρόλο της Μητέρας καθώς η πραγματοποίηση της συναυλίας συνέπεσε με την εορτή της Μητέρας.

Στην ορχήστρα συμμετείχαν:
 Βιολιά : Ν. Γεωργιάδου, Π. Μιλάσζεγουικζ, Ε. Ηλιάδη Τσέλο: Π. Καραμούτσιου Φλάουτο: Β. Τασιοπούλου Πιάνο: Χρ. Σκαρλάτου Κιθάρα: Δ. Κεχρής, Π. Σκλαβούνος Κρουστά: Ν. Παπαδούδης


Μαθητική χορωδία:

Τ. Αθανασιάδη, Β. Ακτύπη – Γαλανού ,Η. Βουκελάτου, Κ. Γιαννικοπούλου, Μ. Γκίκα, Α.Κ. Γκλέκα, Π. Γότση, Δ. Δαμίγου-Ζαμανίκα, Χ. Δεληγιάννη,Π. Δερμιτζάκης, Ρ. Δρακούλη, Α. Κάντα, Μ. Κονταράτου, Μ. Κοντονάσιου, Δ. Κουτζαμάνη, Α. Κοφινάς, Γ. Λασπά, Α. Μυλωνάς, Α. Παντελίδη, Μ. Παπαδήμου, Χ. Παπαθανασίου, Ν. Ρεμπελάκης,Θ. Σαλτούρου, Α. Στρατή, Ν. Φωτοπούλου, Χ. Χαμχούγια, Σ. Χριστοδουλοπούλου.


 

Στη φώτο η κ. Λένα Μαυρακάκη που εαν δεν με απατά η μνήμη μου ήταν αυτοκόλλητη του Κώστα Κόκκορη σε όλη την προεκλογική διαδικασία, παρούσα οταν τον επισκεύθηκα προεκλογικά στο εκλογικό κέντρο όπου φρόντισε να εξαιρέσει δημότη με εντοπιότητα και συνυποψήφιο του στη Γλυφάδα, και να εντάξει άλλους οι οποίοι δεν γνωρίζω την δημόσια προσφορά τους σε τοπικό επίπεδο.

Επίσης  εαν δεν με απατά η μνήμη μου η κ. Λένα Μαυρακάκη πρέπει να ενθυμείται τι μου είπε όταν επισκεύθηκα τον Κώστα Κόκκορη, τι ίσχυσε στην συνέχεια, όπως και το οτι είχε οριστεί να είναι παρούσα στην εκλογική διαδικασία ώς μέλος της παράταξης Δυνατή Γλυφάδα του κ. Κόκκορη, και όταν διαπίστωσε οτι ήμουν στην επιτροπή, εξαφανίστηκε ως δια μαγείας και έστειλε την μητέρα της να παραστεί.

Για ποιούς λόγους κάποιος, η κάποια πράττει κατα αυτόν τον τρόπο;
Eχουν λόγους να ντρέπονται όσοι είναι τουλάχιστον έντιμοι και ειλικρινείς;

ΕΥΓΕ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΟΛΟΨΥΧΑ για την συνδρομή, γιατί προφανώς σε αυτή την πόλη εχουν εξαφανιστεί όλα, ακόμα και τα αυτονόητα, και το μόνο που έχουμε είναι αγνώμονες, και πολιτική ΑΛΗΤΕΙΑ.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ:  Όποιος οι όποιοι παραποιούν την Ιστορία τους, τον Πολιτισμό, και την Αλήθεια δεν έχουν κανένα μέλλον.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM - ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ - 90,6 mhz 1977 - 2004 MONO ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ με στόχο την φυσική εξόντωση του πρωτεργάτη ενός χώρου, και με δεδομένη την πολιτική ΑΛΗΤΕΙΑ πλαισιωτών που παραχωρούν και διαμοιράζουν ωσάν να είναι τσιφλίκι και προσωπική περιουσία το σύνολο των θέσεων του ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, και ενω αυταπόδεικτα υπονόμευσαν και συνεχίζουν να υπονομεύουν τον δημότη απο έμμισθες πλέον θέσεις.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και στους συνδημότες μου της αντιπολίτευσης, για την αποδοχή όσων ισχύουν σήμερα στον ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, μετά το σύνολο της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

*Πείτε του κ. Κόκκορη σήμερα τι πράττει απο την έμμισθη θέση του Δημάρχου για τις ελάχιστες περιπτώσεις των αυτούσιων εστιών ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ στη Γλυφάδα;

(Τι έχει κάνει πλήν των δεδομένων υπονομεύσεων, και μετά απο σειρά αιτήσεων πρός τον ίδιο, για το ζήτημα του δημότη Γλυφάδας;)

Mέχρι σήμερα απόλυτα Πολιτισμένα και κόσμια σας άφησα να ολοκληρώσετε όπως αποκλειστικά εσείς θέλατε τον ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ σε όλους τους τομείς, χωρίς καμία ενόχληση
και έχουμε το αποτέλεσμα.

Είσαστε απόλυτα βέβαιοι οτι εκπρωσωπείται την ΓΛΥΦΑΔΑ και τους δημότες αυτής την Πόλης;

*Και τέλος, προσωπικά μπορεί να είμαι εμπαθής, συκοφάντης, δολοπλόκος κ.α. όπως ισχυρίζονται υποκριτές και υπονομευτές, όμως το μόνο που αυταπόδεικτα έχουμε σε τοπικό επίπεδο είναι οι Αποδείξεις των υπονομεύσεων εκλεγμένων με συγκεκριμένο ρόλο, τίποτα άλλο.

Να διαπιστώσουμε ολοι τι άλλο υπονομευτικό θα πράξετε, και ειδικά ο ευαισθητοποιημένος Κόκκορης, ο οποίος εχει και την αποκλειστικότητα στη Γλυφάδα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημοτικό Ωδείο Γλυφάδας και Λένα Μαυρακάκη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">