ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μανωλάς: Ποια Γλυφάδα; Εγώ θέλω να γίνω Πειραιώτης

ΣΠΟΡ.
Kυριακή, 24 Ιουνίου 2012.

Ο Κώστας Μανωλάς εντυπωσίασε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού με το πάθος του, ενόψει της μετακίνησης του στον Θρύλο σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΓΑΥΡΟΣ».

Οι «ερυθρόλευκοι» του πρότειναν να μείνει στην Γλυφάδα, όπου έχουν σπίτι σχεδόν όλοι οι παίκτες των νταμπλούχων, ωστόσο ο νεαρός αμυντικός ήταν αρνητικός στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο, αφήνοντας άφωνους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού με την απάντηση που έδωσε.

Ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος θα μένει στην καρδιά του Πειραιά και συγκεκριμένα στο Χατζηκυριάκειο, είπε δείχνοντας πως θέλει να μπει για τα καλά στη νοοτροπία του «γαύρου»:

«Ποια Γλυφάδα; Εγώ θέλω να γίνω Πειραιώτης».

Στόχος του είναι να κερδίσει τον κόσμο του Ολυμπιακού και επί τούτου αναμένεται με πάθος να παλέψει προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση, καθώς γνωρίζει πως αρκετοί είχαν αντιρρήσεις, λόγω του ότι έχει συνδέσει το όνομα του με την ΑΕΚ, ωστόσο αυτός είναι αποφασισμένος να κερδίσει τους πάντες και να γίνει μέλος στην μεγάλη οικογένεια του Θρύλου.

ΥΓ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Μπράβο και συγχαρητήρια στο νεαρό Μανωλά, έτσι πρέπει να λειτουργεί ο συνειδητοποιημένος άνθρωπος.

Η Γλυφάδα είναι γένους θηλυκού και κακής διαγωγής και διαπαιδαγώγησης, (άρα βάση αυτού εξηγούνται και πολλά φαινόμενα που δεν ενοχλούν η δεν ξενίζουν σχεδόν κανένα στη τοπική κοινωνία) σε αντίθεση με τον Πειραιά ο οποίος είναι άρρεν.

Η Γλυφάδα σήμερα είναι Εξώλης και προώλης, και δεν πιστεύω να υπάρχει ενόχληση των υποκριτών της τοπικής κοινωνίας σε καρέκλες και θέσεις αρμοδίων, η υψηλά ισταμένων . (Προσωπικά το γνωρίζω καλύτερα απο το σύνολο, σύμφωνα με το σύνολο ενεργειών της πολιτείας εις βάρος μου, ενέργειες που υπολείπονται.............................)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μανωλάς: Ποια Γλυφάδα; Εγώ θέλω να γίνω Πειραιώτης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">