ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Shaya: Αν είσαι ρατσιστής, είσαι β’ κατηγορίας άνθρωπος

ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.
Tετάρτη, 20 Ιουνίου 2012.

Οι ρατσιστές σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι καν άνθρωποι, εχουν ελλειματική συνείδηση η και καθόλου. 

Η Shaya πρέπει να αναθεωρήσει τις απόψεις που εχει  και την επόμενη φορά να στείλει ενα μήνυμα στον Μιχαλολιάκο και τους υποστηρικτές του αστυνομικούς.

Κάποια στιγμή όσοι και οσες βρίσκονται στον χώρο του θεάματος... να παίρνουν ανοιχτά θέση υπέρ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, και φυσικά Αντιρατσιστών.

Ο Ρατσισμός περνάει σε πολλά επίπεδα στην Ελληνική πραγματικότητα. Ρατσισμός θεωρείται και η στήριξη που παρέχουν σε διαπλεκόμενα και διαπλεκόμενους, ενω υπονομεύουν τους υπολοίπους και την Δημοκρατία.

Οι νεοέλληνες είναι ρατσιστές σε όλα τα επίπεδα και ειδικά οι πολιτικοί. (Η πηγή όλων των δεινών)

Πάρε ως βασικό παράδειγμα δηλώσεις ανθρώπων της δημοσιογραφίας που δεν γεννήθηκαν καν στην Αττική και την Αθήνα ενω εργάζονται ΕΔΩ. (Τι χρειάζεται αυτο η εκείνο αφου έχουμε το δικό μας και του διαπλεκόμενου;) ΒΛΕΠΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ και πολλοί ακόμα που εαν πάμε με τη λογική τους, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤE;  Eχουμε τους άλλους.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB.

Γιάννης Κουρδομένος

Για το ρατσισμό που βίωσε στην αρχή της καριέρας της εξαιτίας της διαφορετικότητάς της μίλησε -μεταξύ άλλων- η Shaya.

«Είναι γενικά θέμα ελληνικής νοοτροπίας αυτό. Όσο θυμάμαι από τη Δανία και τη Σουηδία που έζησα, όσοι πήγαιναν εκεί από άλλη χώρα για να ζήσουν και έκαναν την προσπάθειά τους εκεί κέρδιζαν τον σεβασμό των κατοίκων της περιοχής.
Εδώ υπάρχουν και αυτοί που σου λένε “πήγαινε σπίτι σου που θέλεις να τραγουδήσεις Ελληνικά τη στιγμή που δεν έχεις τόσο καλή προφορά”. Δηλαδή, είναι πολύ πίσω. Όμως αυτοί δεν μ’ ενδιαφέρουν. Δεν μπορούμε το 2012 να είμαστε ρατσιστές. Δεν μιλάω μόνο για το χρώμα, μιλάω για όλα. Για μένα, αν είσαι ρατσιστής, είσαι β’ κατηγορίας άνθρωπος», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Adore» η τραγουδίστρια, ενώ εξομολογήθηκε πως πέρασε από το μυαλό της ακόμη και να τα παρατήσει, αλλά τελικά αποφάσισε να μείνει και να το «πολεμήσει». 

Παράλληλα, η Shaya παραδέχθηκε πως έχει δεχθεί ανήθικες προτάσεις προκειμένου να τη βοηθήσουν στην προώθηση της καριέρας της: «Βεβαίως, μου έχει τύχει. Εγώ πρέπει να ερωτευτώ για να κάνω κάτι. Προτιμώ να είναι πιο δύσκολα τα πράγματα για μένα. Ο εύκολος δρόμος δε μου αρέσει και έχει και άλλες επιπτώσεις. Είμαι σίγουρη ότι με τον εύκολο δρόμο δεν κοιμάσαι ήσυχη τα βράδια».

Δείτε παρακάτω...


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Shaya: Αν είσαι ρατσιστής, είσαι β’ κατηγορίας άνθρωπος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">