ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πρωτοφανή σπατάλη στο Δήμο Γλυφάδας καταγγέλει o Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΣΑΒΒΑΤΟ, 28 Ιουλίου 2012.

Ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης είχε καταγγέλει πρωτοφανή και αλόγιστη σπατάλη στο Δήμο Γλυφάδας    πρίν την απόφαση του δημάρχου να επαναφέρει το ζήτημα της αγοράς των οικοπέδων της δημοτικής συμβούλου κ. Παπαδημητρίου.

Σαφώς οι δημότες θέλουν μια ολοκληρωμένη τοποθέτηση της αντιπολίτευσης για αυτο το ζήτημα το οποίο χαρακτηρίζεται σημαντικότερο, ειδικά μετά τις συνθήκες που ο κ Κόκκορης το επανέφερε και την τροπή που εχει αυτο το ζήτημα 9.000.000 εκ.

Η προσωπική άποψη του δημότη δεν εχει την ίδια βαρύτητα με την άποψη των εκλεγμένων οι οποίοι εχουν ψηφιστεί απο χιλιάδες συμπολίτες μας, ούτε μπορεί να εκφράζει το σύνολο.

Πρέπει να έχουμε τις τοποθετήσεις όλων των παρατάξεων είτε μας εκφράζουν, είτε είναι σύμφωνες με τις επιλογές του δημάρχου, ο οποίος φρόντισε δεκαπενταύγουστο να ''στήσει'' συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής, γνωρίζοντας οτι οι μισοί δημοτικοί σύμβουλοι όπως και οι δημότες είναι σε περίοδο διακοπών. (Ειδικά για τις συνθήκες που η σημερινή διοίκηση ενημερώνει τους συμβούλους και δημότες μια δυο μέρες πρίν την συνεδρίαση, χωρίς κανένα  οργανωμένο πλαίσιο ώστε μια εβδομάδα η δέκα ημέρες πρίν την κάθε συνεδρίαση να φροντίζει την ενημέρωση του συνόλου)


Δελτίο Τύπου

«Πρωτοφανής σπατάλη στο Δήμο Γλυφάδας»


Την αλόγιστη σπατάλη των χρημάτων των Γλυφαδιωτών από τη διοίκηση του Δήμου, ανέδειξε κατά συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης ο Βουλευτής και δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Με μια σειρά εγγράφων, που πιστοποιούσαν τους ισχυρισμούς του, ο κος Βαρβιτσιώτης άσκησε δριμύτατη κριτική στο Δήμαρχο για το γεγονός ότι, εκτός κλίματος εποχής, δαπανά εξωφρενικά ποσά από τα ταμεία του Δήμου για μίσθωση ακινήτου, καθώς και για προμήθειες, τη στιγμή που θα μπορούσε να προβεί σε οικονομικά πολύ πιο συμφέρουσες ενέργειες.
Ειδικά για το πρώτο θέμα , επικαλούμενος καταγγελία δημοτικού συμβούλου - εκλεγέντος με την πλειοψηφούσα παράταξη- περί φωτογραφικού διαγωνισμού και παραποίησης κειμένου δημοπρασίας στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεσμεύσατε το Δήμο να πληρώνει 12 χρόνια νοίκι για ένα κτίριο που δεν ξέρουμε καν το σχέδιο, την έκταση και την κατάστασή του. Επιβαρύνατε τους δημότες με ένα ποσό άνω των 2.000.000 ευρώ, τη στιγμή που με τις σημερινές τιμές της κτηματαγοράς θα μπορούσαμε να αγοράσουμε ή και να οικοδομήσουμε ένα, με πολύ χαμηλότερο αντίτιμο” και συμπλήρωσε: «Σας είχα επισημάνει εξ αρχής τη σημασία και την προσοχή που οφείλουμε να επιδεικνύουμε στα ζητήματα διαφάνειας, ειδικά όταν διαχειριζόμαστε τα χρήματα των πολιτών. Δυστυχώς όμως οι πράξεις σας δείχνουν το αντίθετο . »
Συνεχίζοντας την τοποθέτησή του, ο κος Βαρβιτσιώτης , σημείωσε ενδεικτικά ότι «για 4 κοτρόνες» που τοποθέτησε ο Δήμος στις εισόδους της πόλης, χρέωσε τους δημότες με 30.000 ευρώ, παραθέτοντας και τα αντίστοιχα αποδεικτικά.



Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης επανέφερε και το ζήτημα του παρεμπορίου στην πόλη, το οποίο έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις σε βάρος των καταστηματαρχών της περιοχής, καθώς και την εικόνα πλήρους εγκατάλειψης που παρουσιάζει σήμερα η Γλυφάδα. Παρέθεσε μάλιστα στο σώμα και μια σειρά φωτογραφιών, που είχε συλλέξει εκείνη τη μέρα από διάφορα σημεία, για να καταδείξει την ανικανότητα του δήμου στην αντιμετώπιση του προβλήματος.






Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τις καταγγελίες του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη προκλήθηκε στο σώμα δυσφορία και αντίδραση προς τη διοίκηση του δήμου.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πρωτοφανή σπατάλη στο Δήμο Γλυφάδας καταγγέλει o Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">