ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το ζήτημα της ΑΝΕΡΓΙΑΣ στο δήμο Γλυφάδας (Ο εμπαιγμός του συνόλου)

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 Ιουλίου 2012.

Πολλές φορές εχω πάρει στοιχεία απο δημοσιεύσεις άλλων ώστε να καταστήσω σαφές την μεθοδολογία εμπαιγμού και εξαπάτησης των συμπολιτών μας στη Γλυφάδα, και ειδικά των ανέργων.

Στο δημοτικό συμβουλίο της Τετάρτης 11 Ιουλίου για άλλη μια φορά ένας κορυφαίος υποκριτής της τοπικής κοινωνίας (και ειδικά πολιτικός) χρησιμοποίησε ενα φτηνό επιχείρημα - οτι και η κόρη του είναι άνεργη - όταν είναι γνωστό οτι εξασφαλίσαμε για μια τετραετία την πρώτη θέση σε τοπικό επίπεδο με καλές αποδοχές και ''άλλα'' στον κ .Κόκκορη. (Δεν δικαιούτε με φτηνές δικαιολογίες να εμπαίζει τους συμπολίτες μας οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις είναι μακροχρόνια ΑΝΕΡΓΟΙ και σαφώς δεν βρίσκονται στην θέση της κόρης του.)

Δεν εχει κανένα δικαίωμα αποδεδειγμένα ο δήμαρχος της Γλυφάδας να υποβαθμίζει την νοημοσύνη του συνόλου, και ειδικά των ανέργων, οι οποιοι την Τετάρτη έδωσαν παρόν στο δημοτικό συμβούλιο και ήταν σαφείς στα αιτήματα.

Επίσης δεν μπορεί να πείσει κανένα στη τοπική κοινωνία, ούτε οι υπόλοιποι Υ Π Ο Κ Ρ Ι Τ Ε Σ διότι επανελλημένα εχω ενημερώσει δημόσια για τις Αιτήσεις που πέρασα στον εν λόγω κύριο γνωστοποιώντας  τι ισχύει και υφίστατε επι σειρά ετών. (Σε αντίθεση με αλλους σε τοπικό επίπεδο που απλά είναι ΑΝΕΡΓΟΙ ισχύουν και άλλα Φαινόμενα περισσότερο αναβαθμισμένου χαρακτήρα της ανεργίας, και συνεχίζουν να το παίζουν ΚΙΝΕΖΟΙ)

Δεν αρκεί που αυταπόδεικτα δεν εχει πράξει το ελάχιστο μετά απο επαρκή ενημέρωση, όμως ακόμα και μετά απο αιτήσεις στον Δήμο Γλυφάδας μετά την εκλογή του, δεν υπήρξε ίχνος ενέργειας αυτού του υποκριτή που κάνει απεγνωσμένα προσπάθειες δια μέσω έμμισθων και άλλων της δημοσιογραφίας εξαπάτησης του κοινωνικού συνόλου της τοπικής κοινωνίας.

Ο κάθε αμερόληπτος συμπολίτης ας βγάλει προσωπικό συμπέρασμα απο αυτά που πέρασε δημόσια το VIMAONLINE χαϊδεύοντας τον κ .Κόκκορη και υποβαθμίζοντας την νοημοσύνη του συνόλου και ειδικά των ΑΝΕΡΓΩΝ.


Tελικά το επίπεδο είναι συνδιαμορφωμένο σε μια καθολική βάση ευτέλιας και εξαπάτησης.

(Πραγματικά λυπάμε το σύνολο των συμπολιτών μας οι οποίοι αρκούνται σε λαμογιές και την ανευθυνότητα όλων των εκλεγμένων και βολεμένων της τοπικης κοινωνίας ενω είναι άνεργοι, και ενω τουλάχιστον προσωπικά ΦΡΟΝΤΙΣΑ να εχω ΔΗΜΟΣΙΑ τι ΙΣΧΥΕΙ.)

ΕΧΟΥΝ συγκεριμένο ΡΟΛΟ και αρμοδιότητες. (Σε πλήρη αντίθεση των υπολοίπων που ζητούν ρουσφέτια και μόλις τους κάνουν το ρουσφέτι και πλαισιώσουν μια θέση ξεχνούν τα πάντα αυτόματα, ΥΠΑΡΧΕΙ και το πλέον ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΤΟΠΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΗΜΟΤΗ, και το απόλυτο έλλειμα ανάλυψης ευθυνών απο το σύνολο απο ΛΑΜΟΓΙΑ, που τουλάχιστον φροντίσαμε να πλαισιώσουν και να ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ)
Κύριε Κόκκορη και λοιποί συνεργαζόμενοι αποδεδειγμένα είσαστε ακατάλληλοι και ανεύθυνοι για πλαισίωση πολιτικών και δημόσιων θέσεων όταν αυταπόδεικτα δεν εχει υπάρξει ίχνος πολιτικής ενέργειας παρά μόνο εξαπάτηση του συνόλου.


Η θα αναλάβεται πολιτικές ευθύνες, η αδειάστε τον Δήμο Γλυφάδας ώστε να υπάρξει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΨΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ. (Πολιτικούς οι οποίοι δεν αναλαμβάνουν των ευθυνών τους και δεν υπάρχει πολιτική συνέπεια στον ρόλο που έχουν, δεν τους χρειάζεται κανένας. Αποχωρήστε το ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ και μη συνεχίζεται να προσβάλλεται τους συμπολίτες μας και κάθε έννοια δημοκρατίας στη τοπική κοινωνία.)


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος

glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ: Ειδικά για το δημοτικό ιατρείο και τις 600.000 όπως και κάλυψη θέσεων εργασίας με 25 εργαζόμενους  μπορώ να πω με πλήρη ευθύνη οτι δεν χρειάζονται, όταν υπάρχει το  Ιατρείο του Ελληνικού που καλύπτει τις ανάγκες τις ευρύτερης περιοχής.  Μπορεί ο δήμος Γλυφάδας να συνεργαστεί με το κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού. (Αφήστε τα τεχνάσματα εμπαιγμού και κοιτάξτε άμεσα να αναλάβετε τις πολιτικές σας ευθύνες)
Όσο για τους δεκάδες εκλεγμένους της τοπικής κοινωνίας που δεν παίρνουν δημόσια θέση σε κανένα σχεδόn θέμα τι να υποθέσουν οι συμπολίτες μας; (Mπορείτε να πείτε τουλάχιστον σε εμένα για ποιούς λόγους επιλέξατε δεκάδες αμέτοχους, άφωνους, και χωρίς καμία δημόσια άποψη και θέση σε σειρά ζητημάτων της τοπικής κοινωνίας;)

"Και το δικό μου παιδί είναι άνεργο". Αυτό είπε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τετάρτης 11 Ιουλίου σε μια ομάδα πολιτών της περιοχής, οι οποίοι ζήτησαν το λόγο, προκειμένου να αναφερθούν στο μείζον πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει την πλειοψηφία των ελληνικών νοικοκυριών και όλως ιδιαιτέρως τους νέους ανθρώπους.

Αφού ο εκπρόσωπός τους τοποθετήθηκε και ζήτησε τη βοήθεια του δήμου, ο δήμαρχος Γλυφάδας είπε πως, για το ζήτημα αυτό φέρνουν προς συζήτηση αρκετά θέματα στο Δ.Σ., όπως η οικονομική συνδρομή προς άπορους και ανήμπορους συμπολίτες τους, βάσει του νόμου και βάσει της κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου.

Επίσης, ανέφερε ότι: "την Παρασκευή 13 Ιουλίου έγινε διαγωνισμός και για "κοινωνικό φαρμακείο", για "δημοτικό ιατρείο", όλα αυτά δωρεάν για τους δημότες, ενώ ήδη έχουμε μπει στο ΕΣΠΑ για να πάρουμε 600.000 ευρώ, ώστε να μπορέσουμε να πληρώσουμε 25 ανθρώπους, προκειμένου να στηρίξουν όλο αυτό αυτό το κοινωνικό έργο".

Στο σημείο αυτό τόνισε ότι, οι άνθρωποι αυτοί και θα εργασθούν και θα στηρίξουν όλη αυτή την προσπάθεια.

Τελειώνοντας, και απευθυνόμενος στον κόσμο είπε πως, πάνω σ' αυτά τα τόσο ευαίσθητα ζητήματα, καλό είναι να μην γίνεται διαγωνισμός κοινωνικής ευαισθησίας, αλλά, όλοι μαζί, να συνδράμουν προς τη μία και σωστή κατεύθυνση, η οποία δεν είναι άλλη, παρά η βοήθεια με όποιους τρόπους μπορεί ο καθένας στους συνανθρώπους μας που την έχουν πραγματικά ανάγκη.

Σε ότι αφορά δε, τις φωνές που ακούστηκαν κάποια στιγμή για την ανεργία των νέων ανθρώπων, δεν δίστασε να πει πως, το πρόβλημα αυτό το αντιλαμβάνεται με τον πλέον σαφή τρόπο, αφού το αντιμετωπίζει και μέσα στη δική του οικογένεια. Για την ακρίβεια, ανέφερε ότι, η κόρη του, η οποία εργαζόταν μέχρι πρότινος με μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών, εδώ και μήνες είναι άνεργη.

Πέραν αυτού, όμως, και λίγο προτού κλείσει την τοποθέτησή του, δήλωσε πως, κάθε μέρα από το πρωί και για δύο περίπου ώρες, δέχεται πολλούς άνεργους ανθρώπους που ζητάνε να εργασθούν και κάνει ότι μπορεί επικοινωνώντας συνεχώς με επιχειρήσεις, ώστε να βρουν κάποιοι απ' αυτούς τους δημότες εργασία.


,
,
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το ζήτημα της ΑΝΕΡΓΙΑΣ στο δήμο Γλυφάδας (Ο εμπαιγμός του συνόλου) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">