ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

O ΑΟ Γλυφάδας μετασχηματίζεται σε Εθνικός Πειραιά και η Γλυφάδα κάνει ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΣΠΟΡ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 3   Αυγούστου  2012.


O ΑΟ Γλυφάδας μετασχηματίζεται σε Εθνικός Πειραιά,και είναι γνωστό σε τοπικό επίπεδο οτι είχαμε ενα Βίκτωρα Ρέστη ο οποίος είχε ανακοινώση με βαρύγδουπο τρόπο οτι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η ΓΛΥΦΑΔΑ.

Δεν μπορώ να γνωρίζω τις αποφάσεις στη διοίκηση ΑΟ Γλυφάδας και συγκεκριμένα του κ. Ρέστη, όμως απο τη στιγμή που θα υπάρξει  απορρόφηση της Γλυφάδας από τον Εθνικό...... ΓΛΥΦΑΔΑ δεν θα υφίστατε, άρα όλη η δημόσια τοποθέτηση Βίκτωρα Ρέστη είναι ΘΕΑΤΡΟ. (Άλλωστε μη ξεχνάμε οτι ''δεν είναι μέτοχος και ιδιοκτήτης σε κανένα Μ.Μ.Ε'' βάση των δικών του δημόσιων δηλώσεων !!!)


Ο Εθνικός Πειραιά γνωστοποίησε μέσα από ανακοίνωσή του ότι αναμένεται να προχωρήσει σε συγχώνευση με την ομάδα του ΑΟ Γλυφάδας και έτσι να επανέλθει στις εθνικές κατηγορίες!
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού έχει ως εξής: «Σε πανηγυρικό κλίμα και μπροστά σε 200 και πλέον φίλους του Εθνικού που βρέθηκαν στα γραφεία του Ερασιτέχνη, εγκρίθηκε τελικά παμψηφεί η πρόταση του Αλέξη Αγγελόπουλου για σύμπλευση / απορρόφηση της Γλυφάδας από τον Εθνικό ΟΦΠΦ και επιστροφή της ομάδας μας στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Το επόμενο χρονικό διάστημα, το νομικό επιτελείο μας σε συνεργασία με την διοίκηση της Γλυφάδας (όπου υπάρχει συνεχής και αγαστή συνεργασία) θα επικεντρωθεί στο να ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες το συντομότερο δυνατό».
Τέλος ΑΟ Γλυφάδας και το μόνο που μένει είναι το ΠΑΡΑΜΥΘΙ του Βίκτωρα Ρέστη.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάνννης Κουρδομένος

glyfadaweb@gmail.com

YΓ: Την είδηση δεν την κατασκεύασα εγω. Την δημιούργησαν οι γνωστοί - άγνωστοι και την προώθησαν σε μεγάλης καθημερινής κυκλοφορίας εφημερίδες.
(Λειτουργώ όπως οι περισσότεροι, ώστε να γίνετε αντιληπτό απο τον κάθε μεγαλοεκδότη και καναλάρχη τι ακριβώς έχουν δημιουργήσει σε επίπεδο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ)
Εσείς έχετε δημιουργήσει όλα τα αρνητικά σε εθνικό επίπεδο σε συνεργασία με επαγγελματίες εξαπατητές, και απο την άλλη καλείστε να ''παίξετε'' με τους όρους που έχετε δημιουργήσει.

H διάψευση απο τον Α.Ο.Γλυφάδας ΕΔΩ: http://www.glyfadaweb.gr/2012/08/e.html
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: O ΑΟ Γλυφάδας μετασχηματίζεται σε Εθνικός Πειραιά και η Γλυφάδα κάνει ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">