ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μαίρη Λίντα και Πέτρος Ίμβριος στον πολιτισμικό Σεπτέμβρη 2012 στη Γλυφάδα

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΤΡΙΤΗ,11 Σεπτέμβρη 2012.

Η Μαίρη Λίντα και ο Πέτρος Ίμβριος σήμερα στην τρίτη μαρίνα Γλυφάδας στο πλαίσιο του ''Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2012''

Όσων αφορά την Μαίρη Λίντα είναι γνωστή η διαδρομή της καθώς και οι επιτυχίες στο λαϊκό και ελαφρολαϊκό τραγούδι.

Η βασική ερμηνεύτρια των τραγουδιών του Μανώλη Χιώτη και επι μια δεκαετία σύζυγος του με την χαρακτηριστική φωνή και ενα μέταλλο ιδιαίτερο που ξεκίνησε την σταδιοδρομία της σε ηλικία (7) Ετών.

Εχει ερμηνεύσει κορυφαία κομμάτια του λαïκού τραγουδιού και με πάμπολες επιτυχίες ανάμεσα στις οποίες τα: ¨Αφού το θες¨, ¨Ηλιοβασιλέματα¨, ¨Περασμένες μου αγάπες¨, ¨Πάρε με στο τηλέφωνο¨,¨Λαός και Κολωνάκι¨ κ. α. 



Παρέα με τον δημοτικό σύμβουλο Γλυφάδας Πέτρο Ίμβριο θα ερμηνεύσουν παλιά και νεα λαϊκά τραγούδια απο την δεκαετία του 50 - 60 μέχρι και σήμερα.

Σε μια πόλη που θεωρείται κοσμοπολίτικη οι διοικούντες ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ της πόλης μας δεν είχαν ούτε έχουν κάνει το ελάχιστο  ώστε να υπάρχει έστω ενα  άμεσο και μαζικό μέσο των δημοτών, το οποίο θα καλύπτει τοπικές εκδηλώσεις, θα ενημερώνει πλουραλιστικά χωρίς να εξυπηρετούνται συμφέροντα συμβούλων, και θα ανήκει σε όλους τους δημότες.

Οι δημότες Γλυφάδας που γνωρίζουν την ιστορία της πόλης, καθώς και τα δρώμενα της πολιτευτικής ζωής, όπως και τις ενέργειες δημοτών οι οποίοι χωρίς καμία στήριξη αιρετών και διοικούντων θέλησαν να θέσουν τις βάσεις ενω η πολιτεία ανεύθυνων γκρέμιζε, μπορούν και έχουν την δυνατότητα να αξιολογούν οτιδήποτε στο πλαίσιο του πολιτισμού όπως και τις σκοπιμότητες διαχρονικά υπονομεύσεων, και ειδικά σήμερα το 2012.

Τα συμπεράσματα δικά σας..... και καλή διασκέδαση σε όσους και όσες δέχεσται εφήμερα ημίμετρα πολιτιστικού χαρακτήρα λίγων ημερών τον χρόνο, και φυσικά με τα χρήματα όλων των δημοτών.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μαίρη Λίντα και Πέτρος Ίμβριος στον πολιτισμικό Σεπτέμβρη 2012 στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">