ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Στρος Καν στη Γλυφάδα

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΠΕΜΠΤΗ,27 Σεπτέμβρη 2012.


O Στρος Καν πραγματοποίησε ταξίδι αστραπή στην χώρα μας για επαγγελματικούς λόγους προσπαθώντας να περάσει απαρατήρητος.

Ωστόσο το ξεφάντωμά του σε γνωστό μαγαζί της Γλυφάδας δεν θα μπορούσε να μην τραβήξει την προσοχή όσων βρέθηκαν εκεί!

Ο πρώην διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν
Χαλαρός και ευδιάθετος φαίνεται να έχει αφήσει πίσω του τα σκάνδαλα που τον έφερναν τόσο καιρό στην επικαιρότητα. Στο πλευρό τoυ ήταν συνεχώς ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού στη Γλυφάδα, Γιάννης Πανόπουλος. "Με καλούς τρόπους, ευγενικός, κύριος", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το πρώην μεγάλο αφεντικό του ΔΝΤ παρήγγειλε ελληνικό κρασί και φρουτοσαλάτα. Μάλιστα, στη διάρκεια της περίπου μιάμισης ώρας που έμεινε εκεί ανανέωσε το κρασί του άλλες δύο φορές. Πολύ ευδιάθετος, δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με κάποιες κυρίες που βρίσκονταν στο μαγαζί και του το ζήτησαν, ενώ δεν ήταν λίγοι -γενικότερα- εκείνοι που τον πλησίασαν για να τον χαιρετήσουν. Ανάμεσα στους πελάτες που βρέθηκαν στο Rich εκείνη την ώρα ήταν και ο μπασκετμπολίστας Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος όμως δεν μίλησε μαζί του. Παρόλο που φαινόταν να συμπαθεί ιδιαιτέρως την κυρία της παρέας δεν αποσαφηνίστηκε αν ήταν δική του συνοδός ή του φίλου του. Πάντως, φεύγοντας από την πίσω πόρτα του καταστήματος επιβιβάστηκε στην πίσω θέση του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο δεύτερος άντρας της παρέας, ενώ η ξανθιά Γαλλίδα κάθισε στη θέση του συνοδηγού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις Γάλλοι έμειναν σε γνωστό ξενοδοχείο της Πλάκας, στο μπαρ του οποίου απόλαυσαν το ποτό τους το ίδιο βράδυ, λίγο προτού βγουν έξω για να πάνε στη Γλυφάδα. 


Πάντως απορώ γιατί δεν συνάντηθηκε με την διοίκηση του δήμου Γλυφάδας, διότι θα μπορούσε να τους φανεί χρήσιμος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Στρος Καν στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">