ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σύγκρουση λεωφορείου με επιβατικό στη Γλυφάδα

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,28 Σεπτέμβρη 2012.



























Σύγκρουση λεωφορείου με επιβατικό Ι.Χ λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι Παρασκευής 28 Σεπτεμβρίου στη Τερψιθέα Γλυφάδας.

Το λεωφορείο 207 της τοπικής γραμμής Γλυφάδα - Τερψιθέα εκτελούσε το καθημερινό δρομολόγειο του και λίγο μετά απο την αποβίβαση των επιβατών στην πλατεία Καραϊσκάκη έστριψε αριστερά στην οδό Μικράς Ασίας για την επόμενη στάση της γραμμής.



Αμέσως μετά την αποβίβαση των επιβατών ενα όχημα με την απρόσεκτη οδηγό παραβίασε το STOP και βρέθηκε στην οδό  Μικράς Ασίας ενω ο οδηγός του λεωφορείου φρενάρισε χωρίς να μπορέσει να αποφύγει την σύγκρουση με το επιβατικό όχημα.

Ευτυχώς που ο οδηγός του λεωφορείου δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και το λεωφορείο όδευε με 10 χιλιόμετρα, διότι η απρόσεκτη οδηγός που ήταν καθ' οδόν για το δημοτικό σχολείο ώστε να πάρει το παιδί της μάλλον θα είχε απεβιώσει βάση του σημείου που έγινε το τρακάρισμα.

Όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες της σύγκρουσης που ήταν επιβάτες του λεωφορείου ''είχε άγιο'' διότι άλλοι οδηγοί της ίδιας γραμμής αναπτύσουν ταχύτητα στην συγκεκριμένη οδό λόγω του ότι έχουν προτεραιότητα.

Η γυναίκα οδηγός παραβίασε το stop χωρίς να κοιτάξει καθόλου αριστερά που ήταν το λεωφορείο και μετά την σύγκρουση είχε υποστεί σόκ, όπως και κάποιοι επιβάτες του λεωφορείου.


























Τέλος, υλικές ζημιές υπέστει το λεωφορείο το οποίο ακινητοποίησε ο οδηγός αναμένοντας την τροχαία, καθώς και το επιβατικό όχημα.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σύγκρουση λεωφορείου με επιβατικό στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">