ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού!

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΤΡΙΤΗ,25 Σεπτέμβρη 2012.


Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας και ο Τομέας Επισιτισμού Τουρισμού ,
Σας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού,
Με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας και της Ελληνικής Τουριστικής Κοινότητας
 


 

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 Στις 27 Σεπτεμβρίου, η Ελληνική Τουριστική Κοινότητα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού και, σε συνεργασία με τον Τομέα Επισιτισμού-Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, παρουσιάζει τη δράση «Πρόσβαση στη Γνώση, Θεμέλιο στην Ανάπτυξη».
 
Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού αποτελεί σύμβολο ανάπτυξης και ευημερίας. Μια ημέρα «σταθμός» για τη δημιουργία και την «επένδυση» στο μέλλον.
Σε μια εποχή που ο ελληνικός τουρισμός βρίσκεται στη δίνη της οικονομικής κρίσης και η ανεργία μαστίζει τους νέους επαγγελματίες του χώρου, ο Τομέας Επισιτισμού-Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνει την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου την εκδήλωση με θέμα «Πρόσβαση στη Γνώση, Θεμέλιο στην Ανάπτυξη», στην προσπάθεια να αναλυθούν όλες οι πτυχές του τουρισμού στη χώρα μας.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, με συνεπή προσανατολισμό στην προσφορά υψηλής ποιότητας σπουδών στον Τομέα Επισιτισμού-Τουρισμού, στηρίζει –από ιδρύσεώς του- δράσεις που αφορούν στην ανάδειξη του τουριστικού μας πλούτου. 

 *Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στη Γλυφάδα (Αχιλλέως 31 & Λ.Βουλιαγμένης,) με ώρα προσέλευσης τις 17:30. Θα ακολουθήσει Cocktail Networking Event.
INFO


Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 67 και Αχιλλέως 33, τηλέφωνο 210 9640117
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">