ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εορτασμός Ι.Ν. Γεννήσεως Θεοτόκου στο νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΔΕΥΤΕΡΑ,10 Σεπτέμβρη 2012.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Εορτασμός Ι.Ν. Γεννήσεως Θεοτόκου στο νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας

Σε κλίμα κατάνυξης και θρησκευτικής ευλάβειας, γιορτάστηκε η Γέννηση της Θεοτόκου στον Ι.Ν. Γεννήσεως της Θεοτόκου, στο νέο κοιμητήριο Γλυφάδας.

Την Παρασκευή (7.9) παραμονή της γιορτής πραγματοποιήθηκε μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας ενώ το Σάββατο (8.9) ανήμερα της γιορτής όρθρος, πανηγυρική θεία λειτουργία και μνημόσυνο στο χώρο του κοιμητηρίου από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Παύλο, παρουσία  του Δημάρχου Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη, των μελών της Δημοτικής Αρχής, εκπροσώπων δημοτικών παρατάξεων, της Επιτροπής Ίδρυσης  του νέου Κοιμητηρίου Γλυφάδας, τοπικών φορέων και πλήθους πιστών.



Υ.Γ του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Ωφείλω να δημοσιεύω αυτούσια οτιδήποτε αποστέλλεται εδω έστω και εαν υπάρχουν αντιδράσεις και άλλες απόψεις διαφορετικές σε σειρά θεμάτων.
(Προσωπικά εχω δώσει δείγμα γραφής)

Θέλω να πιστεύω οτι ο δήμος γλυφάδας όπως και ο δήμαρχος τις επόμενες ημέρες θα επιδείξουν ακριβώς το ίδιο ενδιαφέρων για άλλο ενα μακροχρόνιο ζήτημα της τοπικής κοινωνίας, εκτός εαν οι τοπικοί φορείς, ο δήμαρχος, τα μέλη της δημοτικής αρχής, και οι λεγώμενοι πιστοί είναι των δυο μέτρων και σταθμών, άρα διφορούμενοι υποκριτές.
Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εορτασμός Ι.Ν. Γεννήσεως Θεοτόκου στο νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">