ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας στο πλευρό όλων των εργαζομένων

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,12 Οκτωβρίου 2012.

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/10/2012
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας όντας στο πλευρό όλων των εργαζομένων στις δύσκολες εποχές που ζούμε, δηλώνει την στήριξη του στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Γλυφάδας, σήμερα Παρασκευή 12/10/2012 στις 12:30 το μεσημέρι, με αφετηρία το δημαρχείο Γλυφάδας (Άλσους 15), και πορεία των μελών του στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.  

Η συγκέντρωση και η πορεία σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου πραγματοποιείται, «στο πλαίσιο των Πανελλαδικών κινητοποιήσεων ενάντια στα μέτρα λιτότητας που επιβάλλονται από την τρόικα και εφαρμόζονται από την τρικομματική κυβέρνηση. Βασικός στόχος αυτής της κινητοποίησης είναι η έκφραση διαμαρτυρίας για τη δεινή οικονομική κατάσταση που έχουν περιέλθει τόσο οι δήμοι πανελλαδικά, με συνέπεια να απειλούνται με λουκέτο, όσο και οι εργαζόμενοι σε αυτούς, ενώ παράλληλα θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό στους δημότες».

Στην ανακοίνωση ο Σύλλογος Εργαζόμενων καταλήγει «τα προβλήματα είναι κοινά και πλήττουν κάθε νοικοκυριό γι’ αυτό καλούμε όλους τους συνδημότες μας να συμμετέχουν ενεργά και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, δείχνοντας παράλληλα κατανόηση για την όποια ταλαιπωρία υποστούν».


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΝΑ ΚΑΥΚΑ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας στο πλευρό όλων των εργαζομένων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">