ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παρωδία δημάρχου και διοίκησης στη Γλυφάδα

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΔΕΥΤΕΡΑ,15 Οκτωβρίου 2012.

 
Πιστεύει κανένας Γλυφαδιώτης σήμερα πλέον τους διοικούντες του δήμου μας; Ρητορική ερώτηση, θα μου πείτε. Προλαβαίνω την απάντησή σας: όχι.

Υποσχεθήκαν................................... ακόμα και πρό της κρίσεως προεκλογικά τα μύρια όσα, και δεν υπάρχει τίποτα, καμία απολύτως ενέργεια.
Υποσχεθήκαν,υποσχεθήκαν,υποσχεθήκαν,υποσχεθήκαν......Υποσχεθήκαν και δεν κάνανε τίποτα.

Μας έχουνε τρελάνει στο ψέμα και αυτό δικαιολογεί την οργή τους και ειδικά την νευρικότητα ενός δημάρχου παρωδία.

Πέρασαν δυο χρόνια με τον Κώστα Κόκκορη και τους υπολοίπους εκλεγμένους, και το τοπικό μας σύστημα συνεχίζει το ίδιο βιολί.

Ψέματα σε εμάς, ψέματα αρχικά στο ατομό τους που το ευτελίζουν δημόσια.

Το μόνο που έκαναν και κάνουν είναι να βάζουν «κόκκινες γραμμές» για να προστατεύσουν τους ημετέρους, να συνεχίζουν τις ρεμούλες και τις σπατάλες, τα ρουσφέτια, να αλληλοκαλύπτονται και να κοροϊδεύουν. Τους πάντες.

Την Γλυφάδα την έχουνε διαλύσει. Και θα συνεχίσουν να τη διαλύουν μέχρις ότου κάποιοι νέοι πολιτευτές, πάρουν πρωτοβουλίες, τα κάνουν λαμπόγυαλο στο Δημαρχείο , πουν την αλήθεια στον κόσμο και επιβάλουν πραγματική διοίκηση των δημοτών.

Αν δεν το κάνουν, θα το κάνουν στο τέλος οι προδομένοι δημότες,  κι αυτό θα είναι χειρότερο, γιατί θα είναι ανεξέλεγκτο και βίαιο. Και θα το κάνουν οι δημότες διότι ο δημαρχός και οι διοικούντες  μας συνεχίσουν να μας εμπαίζουν, συνεχίσουν να μας καταληστεύουν αρκεί να διατηρήσουν την ακατάλληλη πλαισιωση τους, την διεφθαρμένη και σπάταλη  διοίκηση στην οποία είναι αναπόσπαστο μέρος.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παρωδία δημάρχου και διοίκησης στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">