ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμαρχος δυο μέτρων και σταθμών, και παρανομιών...

ΠΕΜΠΤΗ,29 Νοεμβρίου 2012.

Την Τετάρτη 15 του Νοέμβρίου στο δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας ο δήμαρχος  μετά από εισήγηση την οποία δεν απεδέχθησαν παρατάξεις της αριστεράς, πέρασε στο σώμα νέα μεγάλη προσφορά – δωρεά της οικογένειας Μαρτίνου που αφορά την αρχιτεκτονική διαμόρφωση και δενδροφύτευση του χώρου έτσι ώστε να διαμορφωθεί σε πλατεία.

Ο δήμαρχος ευχαριστούσε την οικογένεια Μαρτίνου για όλα αυτά που κάνουν για την περιοχή μας. Ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι, προσφέροντας, σε μία από τις χειρότερες εποχές που βιώνουν οι πολίτες αυτής της χώρας. 

Ο δήμαρχος Γλυφάδας δεδομένα.. οτι επιθυμεί περνάει στο δημοτικό συμβούλιο, και οτι δεν του αρέσει για συγκεκριμένους λόγους δεν το περνάει με παράβαση όσων ισχύουν στον κώδικα των Ο.Τ.Α, και είναι θεσμοθετημένα.

Παρουσιάζω το συγκεκριμένο ζήτημα ώστε κα καταστεί σαφές ποιά είναι η λειτουργία του δημάρχου, και να κρίνουν οι συμπολίτες μας εαν πράγματι έχουμε εναν εκλεγμένο των δυο μέτρων και σταθμών.

Το οικόπεδο αυτό αγοράσθηκε το 2008 από τον δήμο Γλυφάδας για να διαμορφωθεί πλατεία, και έκτοτε έμεινε οικόπεδο (όπως τα οικόπεδα Παπαδημητρίου,) και θα έμενε οικόπεδο εαν για συγκεκριμένους λόγους δεν υπήρχε η δωρεά της οικογένειας Μαρτίνου.

Κάθε νοήμων άνθρωπος εξετάζει όλες τις παραμέτρους σε οτιδήποτε υφίστατε, ότι και να είναι αυτό. Καλώ λοιπόν το σύνολο των συμπολιτών μας βάση όλων όσων συμβαίνουν με μοναδικό τρόπο σε αυτη την τοπική κοινωνία, να κρίνουν τις σκοπιμότητες και τους λόγους που ο δήμαρχος Κώστας Κόκκορης παρανομώντας δεν ακολούθησε το πρωτόκολλο όπως έκανε στη συγκεκριμένη περίπτωση μετά απο την Αίτηση μου για άλλο ζήτημα.


Συγκεκριμένα, μετά τα όσα έχουν συμβεί με μοναδικό τρόπο σε αυτη την τοπική κοινωνία είς βάρος αρχικά εμού, και στη συνέχεια εις βάρος του τοπικού πολιτισμού και χιλιάδων δημοτών, αποκλειστικά και μόνον διότι υπήρξε ''αδράνεια συνεννοήσεως'' με τους εκάστοτε εκλεγμένους, ο τωρινός  ενήμερος δήμαρχος αντί όσων όφειλε να ακολουθήσει.. επέλεξε την παρανομία ώς συνεχιστής όσων προυπήρξαν στην ίδια θέση.

Δημοσιεύω αυτούσια την ΑΙΤΗΣΗ την όποια δεν πέρασε ΠΑΡΑΝΟΜΑ στο δημοτικό συμβούλιο, ώστε το σύνολο να κρίνει εαν πράγματι έχουμε εναν ανεύθυνο άνθρωπο σε υπεύθυνη θέση, και επίσης να κρίνουν ποιον αμοίβουν και σε ποιόν παρείχαν θεσμικό ρόλο.

Και τέλος να δηλώσει δημόσια εαν ο ίδιος είχε ανάλογη προσφορά επι σειρά ετών στη τοπική κοινωνία, και ποιο είναι το ύψος της δαπάνης που έκανε ώστε να γίνει δήμαρχος στη Γλυφάδα και να παρανομεί;
(Δεν εχει κανένα δικαίωμα να αποκρύπτει όσα ο κάθε δημότης θέλει να περάσουν δημόσια στο δημοτικό συμβούλιο)


ΑΙΤΗΣΗ 



ΠΡΟΣ : Δήμαρχο Γλυφάδας, 

και το σύνολο των μελών παρατάξεων στη Γλυφάδα


ΘΕΜΑ: ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  ΤΟΥ  ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ  ΣΤΑΘΜΟΥ   ΓΛΥΦΑΔΑ FM 


Αιτούμε   την  άμεση  συνδρομή  και  στήριξη της  δημοτικής αρχής, και του συνόλου των εκλεγμένων στη τοπική κοινωνία της Γλυφάδας, όπως και την σύμφωνη γνώμη όλων για επαναλειτουργία του  τοπικού μέσου ραδιοφωνίας με την επωνυμία ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'' και με κόστος επαναλειτουργίας 30.000 ευρώ που δια μέσω της αιτήσεως μου ζητώ απο τον Δήμο Γλυφάδας. 


(Επίσης νομική και πολιτική στήριξη ώστε να χορηγηθεί ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.)


(Σημειωτέων οτι η δαπάνη Ιδρυσης, Εγκατάστασης, και Λειτουργίας, Μελέτες, Παράβολα, Εξοπλισμός, Έξοδα  λειτουργίας κ.α. μου είχαν κοστίσει απο το 1990 εως και το 2004 στις100.000 ευρώ, και μετά τις κατασχέσεις με τα δικαστικά έξοδα, αμοιβές δικηγόρων κ.α. προσωπικά είχα ζημία της τάξεως των 120.000 ευρώ ενω απο το 2004 εως και σήμερα είμαι ΑΝΕΡΓΟΣ μετά τις εις βάρος μου ενέργειες.)

*Υπάρχουν αρκετοί συμπολίτες μας που γνωρίΖΟΥΝ ότι το ποσό που αιτήθηκα και πολυ περισσότερα τα είχα δαπανήσει μόνο για κάλυψη του ηλεκτρικού ρεύματος, άλλωστε υπάρχουν και οι ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.


 Η λειτουργία ενός μέσου των δημοτών σήμερα είναι επιτακτική ανάγκη στον δήμο Γλυφάδας ώστε να ικανοποιηθεί αρχικά το λαϊκό αίσθημα,  και στη συνέχεια ως δεδομένη μορφή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ όλων των δημοτών στα πλαίσια του πολιτισμού και των ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ δικαιωμάτων των δημοτών πολιτών στη πόλη μας.



Μόνο δια μέσω ενός μαζικού μέσου Μ.Μ.Ε των δημοτών στα Νότια  προαστεία 

θα μπορέσουμε να συνδράμουμε στις κοινές προσπάθειες όλων των συμπολιτών μας, και παράλληλα να δημιουργηθεί ενα ενημερωτικό μέσο όλων των δημοτών, χωρίς λαϊκισμούς, εμπάθειες, σκοπιμότητες, και ανισότητες με έλενχο απο τους παραταξιακούς αρχηγούς.
           
Υ.Γ: Η συγκεκριμένη ΑΙΤΗΣΗ αυτούσια κατατείθεται στον Δήμο Γλυφάδας ώστε να λάβουν γνώση ολοι οι εκλεγμένοι, όλων των παρατάξεων, και παράλληλα να αναλάβουν και την ευθύνη των επιλογών τους.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Y.Γ: Συνεχίζω ακόμα και σήμερα μετά απο ενέργειες που παραπέμπουν σε μαφιόζικες συμμορίες και λωποδύτες ώς ενέργειες αρμοδίων, να μην ακολουθώ τις πρακτικές τους, διότι γνωρίζω πολυ περισσότερα όσων γράφονται.

Με το ίδιο τρόπο λειτούργησαν συνολικά δεκαετίες εκατοντάδες αρμοδίων στη χώρα μας, εξαφανίζοντας ΑΙΤΗΣΕΙΣ απο ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, απο τον ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, κ.α. όταν είναι γνωστό τι ισχύει σήμερα και τι ίσχυε κατά το παρελθόν στον συγκεκριμένο χώρο σε μια διαλυμένη χώρα που βρίσκεται έρμαιο στους χειρισμούς ατόμων όπως ο Κόκκορης.

*Σημειωτέων οτι αυτη την ενέργεια έπρεπε να την προωθήσουν οι κ.εκλεγμένοι όλων εσάς και διοικούντες εαν υπήρχε στην πόλη μας έστω και ίχνος ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, και αντί αυτού είναι γνωστό τι ισχύει στη πόλη μας, την πόλη του ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ .

(ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΟ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ενω χαρίζεται και καλύπτει οικονομικά ισχυρούς...ΓνωρίΖΕΙΣ)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμαρχος δυο μέτρων και σταθμών, και παρανομιών... Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">