ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Φοροφυγάς ο Τσίπρας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΤΡΙΤΗ,20 Νοεμβρίου 2012.

Ανέβηκαν οι τόνοι στην πρωινή εκπομπή του MEGA, όταν ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αποκάλεσε «φοροφυγά» τον Αλέξη Τσίπρα.


 Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποκάλεσε έτσι τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή «δεν πληρώνει τους φόρους ακινήτων και δεν του έχει κόψει κανείς το ρεύμα»
 Στη συνέχεια ο Βαρβιτσιώτης είχε έντονο διάλογο με την Νάντια Βαλαβάνη, για το χαράτσι, με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να τονίζει ότι είναι θέση γενικότερα της Αριστεράς να μην πληρώνουν οι πολίτες το χαράτσι της ΔΕΗ.
Τέλος γνωρίζοντας σχεδόν όλοι οτι οι πολιτευόμενοι  εχουν δημιουργήσει το πελατειακό Κράτος, και την απόλυτη αναξιοκρατία όπως και ανισότητα, πραγματικά κάποιοι πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν χαράτσια εξοφλώντας την φοροδιαφυγή του μεγάλου κεφαλαίου, και μιας ολιγαρχίας που τυνχάνει προνομιακής μεταχείρισης.
Σύμφωνα με όσα συμβαίνουν και στον δήμο Γλυφάδας, με μια διοίκηση των δυο μέτρων και σταθμών, ούτε δημοτικά τέλη είναι υπόχρεοι να πληρώνουν οι δημότες.
(Γνωρίζουν οι συμπολίτες μας την διάθεση κονδυλίων για τους διορισμένους και διορισμένες εργαζόμενους των αιρετών, ενω για τους δημότες που πληρώνουν τέλη καμία ενέργεια πλήν ψευτιάς και υποκρισίας)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Φοροφυγάς ο Τσίπρας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">