ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνεχίζονται οι καταλήψεις των δημαρχείων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΕΤΑΡΤΗ,21 Νοεμβρίου 2012.

Η ΠΟΕ- ΟΤΑ μεταξύ άλλων αποφάσισε την συνέχιση των καταλήψεων σε όλα τα δημαρχεία και τα δημοτικά κτήρια για σήμερα Τετάρτη, αλλά και Πέμπτη 22/11 και Παρασκευή 23/11.
Επιμένουν στις κινητοποιήσεις τους οι υπάλληλοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που έχουν προχωρήσει σε κατάληψη δημαρχείων και δημοτικών κτιρίων.
Έπειτα από την έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφασίστηκε η συνέχιση των καταλήψεων για τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας, προκειμένου να μην δοθεί στην κυβέρνηση καμία λίστα με ονόματα υπαλλήλων που πρόκειται να βγουν σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

Παράλληλα, αποφασίστηκαν 4ωρες στάσεις εργασίας για την Πέμπτη, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα για την απογευματινή βάρδια, προκειμένου όλοι οι εργαζόμενοι να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Καραϊσκάκη και στην πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Τέλος, την Παρασκευή το πρωί θα πραγματοποιηθεί σύγκλιση του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων.
«Η αποφασιστικότητα όλων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει φέρει την κυβέρνηση σε αδιέξοδο. Είναι στο χέρι μας να μην εφαρμοσθεί η απόφαση της άθλιας τρικομματικής συγκυβέρνησης και της Τρόικα για απολύσεις στο Δημόσιο και στους ΟΤΑ» αναφέρει η ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής.  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνεχίζονται οι καταλήψεις των δημαρχείων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">