ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το πάρτυ εκατομμυρίων συνεχίζεται στη Γλυφάδα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 Δεκεμβρίου 2012.

Κυρίες και κύριοι όπως βλέπετε ο μνημονιακός δήμαρχος Κώστας Κόκκορης δεν καταλαβαίνει τίποτα απο οικονομική και ανθρωπιστική κρίση.


Το πάρτυ εκατομμυρίων ευρώ των δημοτών για τον Κόκκορη και την παρέα του συνεχίζεται, και όπως είχε πει το κόμμα που του έδωσε το Χρίσμα <<ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ>> αλλα μόνο για τους Εθνικούς Εργολάβους, και όσα συνεπάγονται εργολαβιών!!!

Ο κ. Κόκκορης ο οποίος ως αιρετός εχει πάρει απο μια μειοψηφία συμπολιτών μας την λαϊκή εντολή να διοικήσει στον Δήμο Γλυφάδας τους δημότες, και όπως σας έκανα γνωστό παρανομώντας δεν περνάει στο δημοτικό συμβούλιο προτάσεις και αιτήσεις δημοτών... και συγκεκριμένα την δική μου με αρ. Πρωτ. 56577 - 24/10/2012 και τους λόγους παρανομίας απο πλευράς Κώστα Κόκκορη την αφήνω πρός το παρόν στην δική σας κρίση, στις 7/12/2012 ο ίδιος κάνει πρόταση δημιουργίας οχι ενός αλλα δυο υπόγειων γκαράζ.

Καταγγέλω δημόσια τον ανεύθυνο παρανομούντα Κώστα Κόκκορη ως κορυφαίο υποκριτή συν όλων των υπολοίπων που γνωρίζετε.

Αξίζει να σημειωθούν περιληπτικά οι επιταγές συνδιοίκησης προεκλογικά, τα ρουσφέτια που έγιναν αμέσως μετά την εκλογή Κόκκορη στο δήμο Γλυφάδας, τις ενέργειες κατά αρκετών συμπολιτών μας που τόλμησαν να πουν την αλήθεια, την καταπάτηση του βουνού και παράλληλα προστατευομένης δασικής έκτασης και το παράνομο νεκροταφείο, την αγορά 15αυγουστο των δυο οικοπέδων της αντιδημάρχου του Παπαδημητρίου, όπως και δεκάδες άλλες ενέργειες που σχολιάζουν αρνητικά οι δημότες.

Eνας παλιοχαρακτήρας προερχόμενος απο ένα κόμμα που γνωρίζετε ολοι πως λειτουργεί και ποιοι μετέχουν σε αυτό, όπως και τα επιτεύματα τους!!!

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γλυφάδα web
glyfadaweb@gmail.com

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Δεν δώσαμε ως δημότες Γλυφάδας καμία εντολή δημιουργίας δυο υπόγειων γκαράζ, ούτε η οποιαδήποτε υλιστική υλοποίηση είναι μεγαλύτερης σημασίας απο τους δημότες και την πραγματικότητα που βιώνουν. (Έχουμε εναν ανεύθυνο εγκληματία ο οποίος εν πλήρη γνώση και με δόλο εχει στραφεί κατά των δημοτών Γλυφάδας διαχειριζόμενος κατά το δοκούν το δημόσιο χρήμα και για τους ιδιοτελείς του σκοπούς)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το πάρτυ εκατομμυρίων συνεχίζεται στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">