ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο απατεώνας Τρέντος εξαπατά Aθλητικούς συλλόγους

ΤΡΙΤΗ, 18 Δεκεμβρίου 2012.

Γράφει η Δώρα Ιωακειμίδου

Η οικονομική και χρηματοπιστωτική κρίση επανέφερε στο προσκήνιο απατεώνες, τυχοδιώκτες, κομπιναδόρους και «φτηνούς» ανθρώπους που η αθροιστική αξία τους μπορεί να έχει όριο… τα 200 ευρώ. 

Κατά άτομο ή "θύμα", εννοείται. Στόχος τους να κερδοσκοπήσουν, για άλλη μια φορά, από τους γονείς των παιδιών που φιλοδοξούν να παίξουν ποδόσφαιρο, και με καύσιμο την ελπίδα και την εκποίηση στα όνειρά τους, τελικά κλέβουν τα πάντα σε «καλή τιμή».
Ο θρασύτατος ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, Νίκος Τρέντος, ή Πετρίδης, ή ... συνεχίζει ανενόχλητος τη δράση του, κατακλέβοντας φτωχούς συλλόγους, με την υπόσχεση συμμετοχής σε διεθνές τουρνουά!
«Θύματα» ανάλογης περίπτωσης έπεσαν αντίστοιχα ομάδες από ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, αλλά ενδεχομένως να υπάρχουν μεμονωμένες περιπτώσεις που απ’ ότι φαίνεται εξαπατήθηκαν.
Το acadimies.gr και η υπογράφουσα, Δώρα Ιωκειμίδου, στη προσπάθειά τους για την αναβάθμιση των Ακαδημιών, και την καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τους νέους αθλητές αλλά και την προστασία των γονιών τους, στέκουν αρωγοί.
Οσοι γονείς ή ποδοσφαιριστές, θελήσουν να πληροφορηθούν για ύποπτες ενέργειες άγνωστων ανθρώπων, που δεν συνάδουν με τη νόμιμη οδό, μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 6977 856866 ή στο 6940 524583 ή στο e-mail info@acadimies.grπροκειμένου να κινηθούν διαδικασίες ενημερώσης μέσω του δικτύου πληροφόρησης.

Διαβάστε επίσης:



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο απατεώνας Τρέντος εξαπατά Aθλητικούς συλλόγους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">