ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στάθης Αγγελόπουλος: Βόλτα στην Γλυφάδα

ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 Δεκεμβρίου 2012.

Ο Στάθης Αγγελόπουλος που έχουμε αρκετό καιρό να τον δούμε βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και βγήκε να απολαύσει τον καφέ του.

Ο τραγουδιστής  πήγε σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τον απαθανάτισε την ώρα που έφτανε στην καφετέρια. Ο Στάθης Αγγελόπουλος ντυμένος casual ήταν αρκετά ευδιάθετος και  πόζαρε στον φακό μας.
  • Την επόμενη φορά που κάποιος αναγνωρίσημος, είτε τραγουστής/ια είτε ηθοποιός, είτε άνθρωπος του θεάματος γενικότερα θέλει να επισκεφτεί την Γλυφάδα, να ζητήσει οι φωτογραφίες του να βγαίνουν στο δημαρχείο της Γλυφάδας, και να απαιτούν να φωτογραφίζονται με τον Κόκκορη.(Είναι η τοπική μας ατραξιόν)
  • Θεωρώ οτι πρέπει να κοσμεί και σε μορφή αγάλματος την κεντρική πλατεία της πόλης. (Τέτοιου επιπέδου και πρακτικών άτομο δεν πρέπει να μην αξιοποιηθεί ως βασικό πρότυπο για τις επόμενες γενιές δημοτών στη Γλυφάδα. Θα χάσουν ολοι, και ειδικά  το μέλλον της τοπικής κοινωνίας που πρέπει να αναβαθμίζεται με κάθε τρόπο και μέθοδο και σε όλους τους τομείς εαν δεν υπάρξουν ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ. Ειδικά σήμερα που γνωρίζουν ολοι ποιοι ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ για το ΣΥΝΟΛΟ όλων των ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ στη χώρα μας. ΑΤΟΜΑ που έχουν επιλεγεί με συγκεκριμένο σχέδιο κατά του συνόλου, της προόδου, της δημοκρατίας, της αξιπρέπειας, και υπέρ μιας μερίδας παραταξιακών τους χρηματοδοτών και εργολάβων)
  • Βέβαια εαν εστω και πρός το τέλος δείξει ο ίδιος μεταμέλεια μπορεί και να αναθεωρήσω.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στάθης Αγγελόπουλος: Βόλτα στην Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">