ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δράση κατά του Παραεμπορίου στην Αγορά της Γλυφάδας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Μετά από καταγγελίες μελών μας για παράνομα κιόσκια και ανάπτυξη παραεμπορίου στην κεντρική αγορά της Γλυφάδας, η δράση μας ήταν άμεση καθώς και άμεση ήταν η ανταπόκριση του Αντιδημάρχου Πόλης κύριου Βίγλα και της Δημοτικής Αστυνομίας. 

Έτσι σήμερα το πρωί ο κύριος Βίγλας, η κυρία Καυκά (Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας) μαζί με κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν έλεγχο σε παράνομα κιόσκια,  εκ των οποίων  δύο πουλούσαν διαφορετικά είδη από αυτά για τα οποία είχαν άδεια, όπως κοσμήματα αντί για κεριά και διατάχθηκε η άμεση απομάκρυνση τους. 

Σε δύο άλλες περιπτώσεις που εντοπίστηκαν παράνομοι μικροπωλητές κατασχέθηκαν  τα προϊόντα παραεμπορίου και καταστράφηκαν.


Η Δημοτική Αστυνομία δεσμεύτηκε για καθημερινές και πυκνές περιπολίες ώστε να αποφευχθούν παράνομα περιστατικά παραεμπορίου. Με τη σειρά μας ο εμπορικός κόσμος της Γλυφάδας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Δημοτική Αστυνομία και τον Αντιδήμαρχο κ.Βίγλα και να ευχηθούμε Καλή Χρονιά και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους .
Με εκτίμηση,
Άννυ Καυκά, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας
Πάνος Μιχαλόπουλος, Γραμματέας Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δράση κατά του Παραεμπορίου στην Αγορά της Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">