ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η *βλαχοχούντα των ηλιθίων προέβη στην επιστράτευση

ΣΑΒΒΑΤΟ, 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

«Ευχόμαστε στην συγκυβέρνηση, να επιτύχει τουλάχιστον εις ό,τι αφορά το οικονομικό ζήτημα.»


Ακόμα και ο Ν. Μιχαλολιάκος, κατά τη συνεδρίαση της Βουλής για τις προγραμματικές δηλώσεις, 06/07/2012 δήλωσε:

Ως γνωστόν, η κυβέρνηση των λούμπεν κι ασήμαντων τύπων, μετά από μια -ελεεινού τύπου- ερμηνεία  του Νόμου 3536/2007, επιστράτευσαν τους απεργούς του ΜΕΤΡΟ.

Διότι ο Νόμος 3536/2007 προβλέπει ότι, για να εφαρμοστεί το μέτρο της επίταξης απαιτείται «έκτακτη ανάγκη» κι ως τέτοια νοείται «κάθεαιφνίδια κατάσταση, η οποία απαιτεί τη λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπισηαμυντικών αναγκών της χώρας ή επείγουσας κοινωνικής ανάγκης από κάθε μορφής απειλούμενη φυσική καταστροφή ή ανάγκη, που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Έκτακτη ανάγκη, επίσης, είναι κάθε άμεση κοινωνική ανάγκη, που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή υγεία».

Δεν χρειάζεται, βέβαια, να’χει αποφοιτήσει κάποιος από τη Νομική, ούτε καν από το Λύκειο, για να αντιληφθεί ότι ο συγκεκριμενοι Νόμος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ στην ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ. Διότι μόνο τύποι με την παιδεία του Κεδίκογλου του Ντινόπουλου, ή του Ευαγγελάτου, θεωρούν ότι η απεργία των εργαζομένων σε κάποιο ΜΜΜ αποτελεί «αιφνίδια κατάσταση», ή  ότι εμπίπτει στην «αντιμετώπιση αμυντικών ανάγκών» και της «επείγουσας κοινωνικής ανάγκης», ή ότι επιφέρει «απειλούμενη φυσική καταστροφή και κίνδυνο για τη δημόσια τάξη και τη δημόσια υγεία».

Η *βλαχοχούντα των ηλιθίων προέβη στην επιστράτευση, διότι διαπίστωσε ότι –παρά την καταιγιστικής μορφής επικοινωνιακή τρομοκρατία- εμφανίστηκε ένα πολύ έντονο και αυξανόμενο ΚΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η *βλαχοχούντα των ηλιθίων προέβη στην επιστράτευση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">